Muodin huipulle -Leni: Retan käytös sai hiiltymään

Muodin huipulle -ryhmätehtävä kiristi etenkin Leni Lauretsalon ja Reta Ravenin välejä. Jaksossa nähtiin, kuinka Leni kritisoi Retaa ylimieliseksi ja moitti tämän ikävää äänensävyä. Nyt Leni kertoo, mihin väittämät perustuvat.

Muodin huipulle -jaksossa nähtiin kuumenevia tunteita, kun Lenin, Retan ja Tuomaksen ryhmätyöskentely ei sujunut aivan niin kuin piti.

– Alkuun oli tosi hyvä henki tekemisessä, mutta loppua kohden Reta alkoi puhua esimerkiksi Tuomaksen mekosta ilkeään sävyyn. Retan asenteesta ja katseesta huokui ylimielisyys eikä hän ollut muiden tukena, Leni selittää.

Myös Retan asu herätti ryhmässä hieman skismaa.

– Me teimme yhteistyöllä Retan asun. Hän olisi halunnut siitä seksikkäämmän, mutta se ei olisi soveltunut bisnespukeutumiseen, nuori suunnittelija toteaa.

Catwalkin jälkeen tunteet kuumenivat oikein toden teolla.

– Reta tuli haastattelusta ja sanoi, että varautukaa nyt siihen, että annoin kunnolla kuulua. Olimme siitä kyllä hiilenä Tuomaksen kanssa ja varmaan sen jälkeen hänellä saattoi sitten olla ulkopuolinen olo.

– Työhuoneella teimme itsenäistä työtä, Reta ja Tuomas omalla pisteellään ja mä omallani. Ei me missään vaiheessa suljettu Retaa pois, mutta hän yritti ottaa isompaa roolia, Leni pohtii.

Leni uskoo, että Retan käytös johtui osittain myös tippumisen pelosta.

– Hän varmaan pelkäsi, että me putoamme ja puolustautui jo valmiiksi. Retan ja mun henkilökemiat eivät pelanneet, joten sen takia olin ryhmätehtävästä huolissani. Yritän olla diplomaattinen, mutta kun alkaa ärsyttää, näytän sen, nainen toteaa.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja