Muodin huipulle -Leni iloitsee: Näin sen piti mennä

Suunnittelija Leni Lauretsalo on yksi kolmesta Muodin huipulle -finalistista. – Aion nyt tehdä finaalimallistoa kahdeksan tuntia päivässä, hän vakuuttaa.

Muodin huipulle -sarjan toisen kauden finalistit ovat Leni, Jussi ja Linda. Lenin tunnelmat olivat catwalkin jälkeen riemukkaat.

– Ihan hillitön, hysteerinen naurukohtaus meinaa iskeä koko ajan päälle. Ihan mieletöntä! hän iloitsee.

Catwalkilla Lenillä oli tunteet pinnassa ja jatkoon päästyään hän purskahti itkuun.

– Itkin siellä ihan ilman syytä, kaikki tuntui koskettavalta kun oli viimeinen catwalk. Se oli ihan tosi herkkä hetki ja käyttäydyinkin siinä vähän naurettavasti, hän myöntää.

Tämä jäi harmittamaan

Lenin hääpuku sai tuomareilta kehuja. Myös nainen itse oli tyytyväinen luomukseensa.

– Tietysti olisi kiva, jos kaikki olisi siististi tehty, ruma työnjälki jää harmittamaan. Se on täytynyt täällä hyväksyä, että kaikkea ei voi tehdä siististi, kun ei ole aikaa.

Finaalikolmikossa on Lenin mielestä nyt täysin oikeat ihmiset.

– Kaikkein parasta tässä on, että finaalin saa jakaa kahden todella lahjakkaan ja hienon ihmisen kanssa. Reta on kehittynyt valtavasti kisan aikana, mutta kyllä tämä meni oikein näin. Olen ollut jo monta kertaa sitä mieltä, että Retan olisi pitänyt jättää kilpailu jo aikaisemmin, hän selittää.

Leni uskoo ansainneensa finaalipaikan tasaisella työllä.

– Luulen, että tasaisilla ja innovatiivisilla suorituksilla pääsin finaaliin. En ole tosin kertaakaan voittanut, se harmittaa valtavasti. Mutta varmaan haettiin sitä, että on vähän erilainen kolmikko finaalissa, Leni pohtii.

Katso Lenin videohaastattelu!

Jäikö jakso näkemättä? Uusinta AVA-kanavalla huomenna kello 20.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja