Muodin huipulle -Jussi lupaa: Finaalissa nähdään rohkeita vetoja

Muodin huipulle -voitosta taistelevat tänä vuonna Jussi, Linda ja Leni. – Aion tehdä jotain todella uutta, mitä katsojat ja tuomarit eivät osaa odottaa, Jussi vinkkaa.

Muodin huipulle -Jussin viimeinen asu sai tuomareilta kritiikkiä, mutta siitä huolimatta miehestä tuli kolmas finalisti.

– Tämä on kyllä elämäni hienoimpia hetkiä, ihan mahtavat fiilikset, Jussi riemuitsee.

– Catwalk ei mennyt niin hyvin, kuin olisin odottanut. Tuomaristo ei ymmärtänyt ratkaisujani. Kyllä mä olen vähän väliä pelännyt, että ymmärtääkö tuomaristo kaiken, mitä olen hakenut. Ne olivat mun valintojani ja seison niiden takana. On hyvä ottaa riskejä, muuten elämä olisi tylsää, hän sanoo.

Finaalikumppaneihinsa Jussin on tyytyväinen.

– Reta kehittyi kilpailun aikana ihan sairaasti, mutta ei hänellä ehkä ollut niin paljon rahkeita malliston suunnitteluun. Mä, Leni ja Linda olemme se oikea finaalikolmikko, hän toteaa.

Jussista Suomen Valentino?

Vieraileva tuomari Efva Attling vertasi Jussia catwalkilla italialaiseen muodinluojaan Valentinoon.

– En laittaisi itseäni sellaiseen kategoriaan. Olen kuitenkin erilainen suunnittelija, en ole juhlapukusuunnittelija, Jussi nauraa.

Finaalimallistosta Jussi lupaa tehdä omannäköisensä.

– Aion tehdä jotain todella uutta, mitä katsojat ja tuomarit eivät osaa odottaa. Lähden avantgardistisella ja erikoisella linjalla, tosi rohkeita vetoja tehdään. On tulossa aika spesiaalimallisto ja aion pitää oman linjani ihan loppuun saakka, mies napauttaa.

Katso Jussin videohaastattelu!

Jäikö jakso näkemättä? Uusinta AVA-kanavalla huomenna kello 20.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja