Mainos

Muistot säilyvät ylellisessä Kuvakirjassa

Miksi tyytyisit laittamaan hääkuvasi tavanomaiseen valokuva-albumiin, kun voit luoda niistä upean hääkuvakirjan?

Hääpäivä on yksi kauneimmista ja tärkeimmistä päivistä elämässäsi. Hääjuhlaa valmistellaan pitkään ja huolella, ja siitä halutaan tehdä unohtumaton. Hääparit palkkaavat usein häihin ammattivalokuvaajan, jotta kaikki tärkeät hetket saadaan tallennettua ammattitaitoisesti.

Hääkuvia katsellessa ihanasta päivästä pääsee nauttimaan yhä uudelleen, ja kuvista kootaan yleensä kaunis albumi. Miksi kuitenkaan tyytyä laittamaan upeat hääkuvat vain tavanomaiseen valokuva-albumiin?

Eirikuvan kauniiseen ja eleganttiin Kuvakirjaan saat aseteltua hääpäivän tärkeimmät kuvat näyttävästi. Hääkuva-albumin voi luoda joko ammattivalokuvaajan avustuksella tai itse.

Hääalbumi ammattikuvaajalta

Hääpäivästä voi teettää valokuvaajalla ylellisen ja ammattitaidolla tehdyn Hääalbumin, jota voi ihailla itse ja näyttää sukulaisille sekä ystäville vielä vuosienkin kuluttua tuosta unohtumattomasta päivästä. Albumi voi olla myös hieno kiitos hääparin vanhemmille.

Eirikuvan Hääalbumin saat tilattua valokuvaamosta, jolloin ammattikuvaaja suunnittelee ja taittaa albumin sisällön häissä otetuista kuvista. Kuvaajalle kannattaa jo hääkuvausta tilattaessa kertoa, että kuvista halutaan myöhemmin tehdä Hääalbumi, sillä se auttaa valokuvaajaa kuvauksen suunnittelussa.

Löydä oma hääkuvaajasi täältä

Tee Kuvakirja itse

Voit myös itse suunnitella ja toteuttaa upean kuvakirjan hääpäivästä, kuherruskuukaudesta tai muusta elämän tärkeästä tapahtumasta. Eirikuva Kuvakirjan saa tehtyä helposti ja hauskasti omalla kotikoneella. Tarvitset vain hääkuvasi sähköisessä muodossa ja nettiyhteyden.

Kuvakirjan tilausohjelma rakentaa kirjan täysin automaattisesti asettamalla jokaisen kuvan omalle sivulleen. Voit tarkistaa kirjan ennen tilaamista esikatselukuvissa aukeamittain ja vaihtaa tarvittaessa haluamasi kuvat.

Näin luot Eirikuva Kuvakirjan!


Artikkelin tarjoaa: Eirikuva

Teksti: Eirikuva, MTV3 Helmi
Kuvat: Eirikuva, Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.