Mainos

Muhoksen murha oli järkyttävän raaka – perhekotiohjaajaa hakattiin imurilla ja uuniritilällä

Alaikäiset pojat vastaavat tänään murhasyytteisiin Oulun käräjäoikeudessa.

Kahta 17-vuotiasta poikaa epäillään Muhoksen perhekodin ohjaajan murhaamisesta. Koska molemmat syytetyt ovat alaikäisiä, heitä epäillään nuorena henkilönä tehdystä murhasta.

Henkirikos tapahtui heinäkuun lopulla. Mikkelistä ja Vantaalta kotoisin olevat pojat olivat perhekodin asukkaita.

Syytekirjelmän mukaan pojat tappoivat 57-vuotiaan miesohjaajan muun muassa uuniritilää, imurinvartta ja pöytälevyä aseinaan käyttäen.

Tilanne alkoi, kun toinen pojista kävi ohjaajan kimppuun yöllä. Ohjaaja istui sohvalla, kun poika lähestyi selän takaa ja alkoi painaa metallista uuniritilää ohjaajan rintaa ja kaulaa vasten.

Ohjaaja pääsi tilanteesta pois ja alkoi taluttaa hyökkääjää tämän omaan huoneeseen. Oven taakse oli kuitenkin piiloutunut toinen pojista, joka löi ohjaajaa imurinputkella päähän.

Tämän jälkeen pojat pahoinpitelivät ohjaajaa rajusti imurinputkella, uuniritilällä, nyrkein ja kuristamalla. Uuniritilässä ollut piikki lävisti ohjaajan kalloluun.

Tämän jälkeen pojat nappasivat ohjaajan avaimet, mutta palasivat vielä paikalle. Ohjaaja kuoli, kun toinen pojista kuristi tätä scart-johdolla ja löi pöytälevyllä päähän.

Ohjaajan kuoleman aiheuttivat useista pään alueelle kohdistuneista iskuista johtuneet vammat. Lisäksi kuristaminen myötävaikutti kuolemaan.

Molemmat pojat ovat myöntäneet valtaosan väkivallanteoista. He ovat kuitenkin esitutkinnassa kiistäneet murhan tai tapon.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.