Mainos

MTV3:n uutiset lähetetään esimiesvoimin

MTV:n ohjelmatyöntekijöiden ulosmarssi ei vaikuta MTV3:n ohjelmiin eikä MTV:n internet- ja tekstikanavauutisiin. Myös Radio Novan ja Sävelradion uutiset lähetetään normaalisti.

MTV:n ohjelmatyöntekijöiden liittoon MOT:iin kuuluvat työntekijät ovat poistuneet työpaikoiltaan tukitoimena ulkoistetun tekniikan irtisanomisuhalle. Uutiset lähetettiin lähinnä esimiesvoimin. Töissä olivat myös MOT:iin kuulumattomat työntekijät. Iltakahdeksan uutiset jäivät kuitenkin ohjelmistosta pois.

Toimet eivät vaikuta MTV3:n ohjelmiin eivätkä MTV3:n internet- ja tekstikanavauutisiin. Myös Radio Novan ja Sävelradion uutiset lähetetään normaalisti. Aamun Huomenta Suomi -ohjelma on myös omalla ohjelmapaikallaan.

MOT:in johto oli esittänyt jäsenilleen istumalakkoa, jolloin työntekijät olisivat jääneet toimitukseen, mutta he eivät olisi työskennelleet. Työnantaja kehotti kuitenkin istumalakkolaisia joko ryhtymään töihin tai poistumaan.

Taustalla Dozo Oy:n yt-neuvottelut

MTV3:n tuotantotekniikan ulkoistamisen yhteydessä Dozo Oy:lle siirtyneet työntekijät marssivat jo torstaipäivänä ulos työpaikaltaan vastalauseena uuden omistajan irtisanomisaikeille. Ulosmarssi alkoi kello 12 ja se jatkuu 24 tuntia.

MTV3 ulkoisti tuotantotekniikkansa syksyn yt-neuvottelujen yhteydessä perustettuun Dozo Oy:hyn. Kaupassa siirtyi Dozon palvelukseen 55 ohjelmateknistä henkilöä. Dozo on ilmoittanut aloittavansa yt-neuvottelut 16 työntekijän irtisanomiseksi. Alun perin henkilöstö oli menossa Blue Medialle. Lopullinen siirto tehtiin kuitenkin Dozolle.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.