MTV3:n Ralli-Anette: Pelkäsin joutuvani Jordaniassa haaremiin!

Rallit vievät MTV3:n urheiluankkuri Anette Latva-Piikkilää, 28, ympäri maailmaa. MTV3:n Matkailusivuille nainen kertoo hurjista ja hauskoista matkoistaan.

Työmatkat pitävät MTV3:n urheiluankkuri Anette Latva-Piikkilän superkiireisenä. Kesäkuussa hän vietti vaivaiset kaksi päivää Suomessa.

Anette ei ehdi lomailemaan ennen kuin syyskuussa Australian Brisbanessa ajettavan rallin jälkeisen viikon. Päätös lomakohteesta syntyi, kun hän rakastui Australiaan ollessaan Melbournen ralleissa.

Pelkäsi joutuvansa haaremiin

Aneten haaveissa on päästä taas Thaimaahan sukeltelemaan. Lämmin ja ilmastoltaan kostea maa onkin suosikkilomakohde, johon Anette palaisi jo viidennen kerran.

Muuten Anette pyrkii valloittamaan aina uusia lomakohteita. Matkakohteiden lista käsittää jo 31 maata. Käynti eksoottisessa Jordanissa ja sen pääkaupunki Ammanissa painui viime vuodelta visusti mieleen. Sinisilmäinen blondi käänsi kadulla paikallisten miesten päät.

– He tulivat metrin päähän ja tuijottivat päästä varpaisiin. Aluksi sanoin kameramiehellä, että "tuu nyt tänne, mä en uskalla seistä tässä", Anette naurahtaa.

Kun työryhmä jatkoi Kuolleen meren rannalle, paikalliset kaksilahkeiset uskaltautuivat jo luo mukamas kättelemään, mutta sujauttivatkin käteen pieniä lahjoja.

– Minä jo luulin, että joudun jonkun haaremiin, nainen hekottaa.

Arabimaat eivät ole Aneten mieleen, sillä hän ei pidä niiden kaupittelukulttuurista. Egyptiin hän ei aio koskaan palata.

– Kun lähdimme ensimmäisenä päivänä rantakadulle, emme olleet kävelleet kuin viisi metriä, niin kaulassa roikkui viisi huivia ja kädet olivat täynnä kaiken maailman patsaita. Sitten huudeltiin suomeksi perään törkeyksiä, harmittelee Anette, jonka reissun onneksi pelasti viimeisen päälle järjestetty sukellusreissu.

Viinaa ei juoda maun vuoksi

Vaikkei matkakassasta tingitä majoituksen kohdalla, ei Anette tarvitse jättibudjettia, sillä hän räätälöi yleensä matkansa itse. Kun pyytää kavereilta vinkkejä hyvistä hotelleista eikä karsasta halpalentoyhtiöitä, saattaa ulkomaille karauttaa hyvinkin edullisesti.

Viikon ryyppyputki Kanarialla ei tulisi lomaohjelmana kyseeseen. Jos Anette lomallaan ottaa, ottaa hän kunnolla, muttei montaa kertaa.

– En ole sellainen, että juon "ihanasti viiniä ruuan kanssa". En juo sitä maun takia.

Mutta mikä on Anetten paras matka ja kenen kanssa? Ja haaveileeko nainen lomaromanssista? Lue koko juttu MTV3:n Matkailusivuilta.

Lue Anetten blogiaMTV3:n Blogit-sivuilta.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat