Mainos

Mtv3.fi/vaalit seuraa tuloslaskentaa reaaliajassa

MTV3 Uutisten tulospalvelu http://www.mtv3.fi/tulospalvelu2012 tarjoaa presidentinvaalien tulokset netissä reaaliajassa.

Palvelussa voit hakea tulokset valtakunnan, kunnan tai vaalipiirin tasolla. Voit esimerkiksi katsoa, kuka ehdokkaista oli synnyinseudullasi suosituin kirjoittamalla kunnan nimen hakukenttään.

Voit verrata kahden presidenttiehdokkaan välistä äänieroa napsauttamalla hiirelläsi ensin toista ehdokasta ja sitten toista.

Nopea ja helppokäyttöinen reaaliaikainen tulospalvelu toimii sunnuntaina 22.1. kello 20 alkaen, kunnes äänet on laskettu.

Presidentinvaalin mahdollisella toisella kierroksella 5.2. tarjoamme vastaavan tulospalvelun kahdella ehdokkaalla.

MTV3 Uutisten tulospalvelu on osa vaalikokonaisuuttamme netissä. Siinä voit löytää ehdokkaasi Vaalikoneessa, seurata vaaliuutisia ja Tulosiltalähetystä vaalisivuillamme, samalla kun olet yhteydessä ystäviisi sosiaalisessa mediassa ja seuraat tulosten laskua Tulospalvelusta.

Kaikki löytyy osoitteesta mtv3.fi/vaalit. Muuta et tarvitse!

Presidentinvaalien vaalikoneen tulosdata on kaikkien halukkaiden saatavissa avoimena datana jatkokäyttöä varten. Vaalikonedatan saa käyttöönsä lähettämällä sähköpostia aiheesta osoitteeseen uutiset@mtv3.fi.

(MTV3)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.