MTV Uutiset tavoitti yhden Siilinjärven voittajista! Megapotti osui pitkään taloudellisissa vaikeuksissa painineelle pariskunnalle – tieto tuli yllättäen: "Meinasi jäädä housut kinttuun"

3:19
Video: MTV Uutiset miljonäärijahdissa Siilinjärvellä

Siilinjärveä vavisutti viikonloppuna yhteensä noin 92 miljoonan euron Eurojackpot-osuma. Yksi voittajapariskunnista kertoi MTV Uutisille, mitä suunnitelmia heillä on voiton varalle.

Eläkepäiviään viettävä pariskunta asuu mummonmökissä järven rannalla.

Pariskunta sai tiedon voitosta lauantaiaamuna, kun sukulaiset tiedustelivat puhelimitse, oliko voitto osunut heidän kohdalleen.

– Vaimo tarkisti ja hyppäsi ylös, että nyt se tuli. Olin vessassa ja meinasi jäädä housut kinttuun, aviomies kuvailee.

Kateuteen ei ole tarvinnut törmätä

Pariskunnan rahat olivat olleet vähissä pojan kuoleman jälkeen jo useamman vuoden. Esimerkiksi lääkärikulut olivat verottaneet varoja. He veikkasivat viime viikon maanantaina, kun rahat olivat niin tiukalla, että kukkarossa oli viimeinen kymppi.

– Sanoin, että veikkaa sinä, jos sinulla on tuuria, ja eukolla näytti sitä tuuria olevan.

Voitto pelattiin 50 hengen porukalla K-Supermarket Herkkupadassa.

Koko kylä tuntuu tietävän pariskunnan voitosta. Kateuteen ei kuitenkaan ole tarvinnut törmätä, sillä useimmat tuntevat heidän pitkään jatkuneen tiukan taloudellisen tilanteensa.

Suunnitelmissa kunnostaa lapsuudenkotia

Pariskunnalla ei toistaiseksi ole suuria suunnitelmia rahojen varalle. Aika on mennyt lähinnä uuteen tilanteeseen totutteluun. Toistaiseksi ajatuksissa ei ole myöskään muuttaa muualle tai ostaa uutta asuntoa.

– Nythän sitä pystyy kattoremonttia ja uunia tekemään, maalaamaan ja semmoista.

Myös reissaamisen aloittaminen uudelleen on käynyt mielessä. Ensi viikolla suunnitelmat kuitenkin selkiytyvät, kun pariskunta vierailee pankissa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja