Mainos

Torstain menoliikenteessä useita kolareita – yksi kuoli ja kolme loukkaantui Humppilassa

5:58
Tältä näytti alkava juhannusliikenne Helsingin rautatieasemalla.

Juhannuksen menoliikenne on alkanut rauhoittua, kerrotaan Tampereen tieliikennekeskuksesta. Autoilijoita on maanteillä yhä normaalia perjantai-iltaa enemmän, mutta suurimmat ruuhkat on jo taitettu.

Liikenne vilkastui tasaisesti kello 13:sta lähtien, ja ruuhkat kävivät hellittämään hiljalleen kuuden jälkeen. Liikennemäärät pysyvät vielä suurina arviolta kello 20–21:een asti.

Iltapäivän ja alkuillan aikana sattui liikennettä ruuhkauttavia kolareita eri puolella Suomea. Puoli seitsemän aikaan tieliikennekeskuksessa ei ollut tiedossa enää yhtään kolaritilannetta.

Pahimmat jonot tulivat valtatiellä 3 Tampereen suuntaan. Hämeenlinnan ja Tampereen välillä sattui puoli viiden aikaan onnettomuus, jonka vuoksi yksi ajokaista suljettiin liikenteeltä. Tilanne helpotti puoli kuuden jälkeen.

Juhannuksen menoliikenteessä päästiin ajamaan tänään hyvässä ajokelissä koko maassa.

MTV Uutiset seuraa juhannuksen tapahtumia. 

22.21 Yksi ihminen kuoli Humppilassa Kanta-Hämeessä kahden henkilöauton kolarissa illalla. 

Onnettomuudessa loukkaantui lievästi kolme ihmistä, jotka vietiin sairaalahoitoon. Pelastuslaitos sai hälytyksen Ypäjäntielle hieman kello seitsemän jälkeen.

18.10: Lohjalla on sattunut tieliikenneonnettomuus, jossa henkilöauto törmäsi siltapilariin ja ajautui ulos tieltä. Yksi henkilö loukkaantui ja hänet on toimitettu sairaalaan.

16.34: Valtatie 5:llä molemmat kaistat on avattu liikenteelle. Onnettomuuspaikka on raivattu lähes kokonaan. Itä-Suomen poliisista kerrotaan, että tie oli hetkellisesti kokonaan poikki.

​​​​​​​Ruuhkat olivat Etelä-Savon pelastuslaitoksen mukaan "hirvittävät".

Kolarissa oli osallisena kuusi ajoneuvoa, joissa oli yhteensä yhdeksän henkilöä. Vakavia loukkaantumisia ei ollut. Kuusi henkilöä loukkaantui lievästi.

– Liikenteelle ei pitäisi tästä enää koitua merkittävää haittaa, kertoo rikoskomisario Markus Taskinen Itä-Suomen poliisista.

16.11: Valtatie 5 on suljettu onnettomuuden takia liikenteeltä Leppävirralla välillä Mikkeli-Kuopio. Paukarlahden kohdalla sattunut kuuden auton kolari.

15.15: Liikennemäärät ovat kasvaneet tasaisesti. 

14.30: VR kertoo, että juhannusmatkailijoiden kannattaa tietyillä osuuksilla varautua bussimatkaan. Huomenna ja lauantaina on ratatöitä useilla rataosilla jotka vaikuttavat junaliikenteeseen. Junat korvataan joko kokonaan tai osittain linja-autoilla. Linja-autot noudattavat poikkeusaikatauluja, jotka löytyvät VR:n matkahausta.

Linja-autojen lähtö- ja pysähdyspaikat löytyvät osoitteesta https://www.vr.fi/cs/vr/fi/korvaavat-bussit

14.00: Jos juhannuksen aikana halajaa uimasilleen, se onnistuu. Uimavedet ovat hieman tavanomaista lämpimämpiä juhannusviikolla. Suomen ympäristökeskus ilmoittaa, että ajankohtaan nähden keskimääräinen pintaveden lämpö ylittyi lähes kaikilla sisävesien havaintopaikoilla.

Viime päivien lämmin jakso on kohottanut vesistöjen pintaveden lämpötilaa.

13.20: Poliisi toivottaa hyvää juhannusta ja malttia


Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja