MTV Urheilun tiedot: Mestis-seurat haluavat sarjapomon vaihtoon – asia pöydällä tulevassa kokouksessa

Mestiksen hallituksen puheenjohtaja saattaa vaihtua lähiaikoina. Mestis-seurojen Sami Kauhaselle osoittama epäluottamuslause on MTV Urheilun tietojen mukaan kokouspöydällä ensi viikolla.

Mestis ilmoitti aiemmin tällä viikolla, että sarjan hallitus on kutsunut yhdistyksen ylimääräiseen kokoukseen. Pöydällä on sarjan tiedotteen mukaan muun muassa “hallituksen mahdollinen uudistaminen”.

MTV Urheilun tietojen mukaan uudistaminen tarkoittaa suoraviivaisesti sitä, että Sami Kauhasen halutaan väistyvän Mestiksen hallituksen puheenjohtajan paikalta. Tätä asiaa käsitellään ensi viikolla pidettävässä kokouksessa.

Marraskuun lopussa pidetty Mestis-seurojen ylimääräinen palaveri poiki ulostulon, jossa seurat vaativat päästä paremmin osalliseksi Suomi-kiekon sarjamallikeskustelua. 

Mestiksen verkkosivujen ulkopuolelle jätetystä tiedotteesta ei varsinaisesti saatu vallitsevaan sarjamallikeskusteluun merkittävää lisäpontta, mutta samassa istunnossa yksimielisesti Kauhaselle osoitettu epäluottamus on nyt poikinut siis virallisen käsittelyn. 

Myös Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtajana toimivan Kauhasen kaksoisroolia pidetään yksimielisesti kestämättömänä. Mestis-seurat eivät näe, että Kauhanen pystyy tässä kuviossa edistämään sarjan ja seurojen oikeuksia ja asemaa. 

MTV Urheilu ei tavoittanut Sami Kauhasta kommentoimaan asiaa.

Lue myös:

    Uusimmat