MTV:n tiedot: Vauvansa surmasta epäilty isä oli muuttanut Oripäähän hiljattain – asui sitä ennen naisen kanssa toisella paikkakunnalla

37-vuotias mies on vangittu todennäköisin syin epäiltynä nelikuukautisen vauvansa taposta – MTV:n tiedot: Isä oli muuttanut Oripäähän hiljattain 1:38
Kunnanjohtaja oli järkyttynyt pienen Oripään kunnan traagisesta tapahtumasta. Videolla hän kommentoi tapausta.

MTV Uutisten tietojen mukaan neljä kuukautta vanhan vauvan surmasta epäilty mies oli muuttanut Oripäähän vasta hiljattain.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi tänään 37-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä taposta. Miehen epäillään surmanneen neljä kuukautta vanhan tyttärensä Oripäässä 9. toukokuuta.

MTV Uutisten tietojen mukaan mies oli muuttanut Oripäähän vasta hiljattain. Osoitetietopalvelun mukaan hän siirsi kirjansa Oripäähän viime joulukuun alussa.

Asui neljä kuukautta naisen kanssa Liedossa 

Sitä ennen mies asui Liedossa. Epäillyn kanssa samassa osoitteessa on tuolloin ollut kirjoilla myös naispuolinen henkilö.

He ehtivät olla kirjoilla samassa osoitteessa enimmillään syyskuusta joulukuuhun, eli vain muutamia kuukausia, ennen kuin mies muutti Oripäähän. 

Poliisi on ollut asiassa vaitonainen, mutta kertoo miehen olevan kuolleen lapsen isä. Miehen asianajaja kertoo MTV Uutisille, että he eivät kommentoi rikosepäilyä.

Lue myös:

    Uusimmat