MTV.fin äänestyksessä tiukka tuomio – hän on Kaunarit-Ridgelle ainoa oikea nainen!

Kauniit ja rohkeat -sarjan naistenmies, Ridge Forrester on ehtinyt sarjan käänteissä naimisiin jo 12 kertaa. MTV.fin lukijoiden mielestä yksi miehen vaimoista on kuitenkin ylitse muiden.

Kauniit ja rohkeat -saippuasarjan legendaarinen hahmo, Ridge Forrester, meni heinäkuussa nähdyssä jaksossa naimisiin jo 12. kerran. Aiemmin Ronn Mossin ja nykyään Thorsten Kayen näyttelemä hahmo ei suinkaan ole mennyt aina eri naisen kanssa naimisiin, vaan liittoja samojen naisten kanssa on ehditty solmia useaan otteeseen.

Ridge on astellut alttarille muun muassa Carolinen (näyttelijä Joanna Johnson) kanssa kahdesti, Brooken (näyttelijä Katherine Kelly Lang) kanssa jopa kuusi kertaa ja Taylorin (näyttelijä Hunter Tylo) kanssa kolmesti. 

Heinäkuussa nähdyssä jaksossa Ridge avioitui Carolinen kanssa. Viimeisimmän liiton Ridge solmi Carolinen sisaren tyttären kanssa. Jotta juonikuviot eivät olisi liian yksinkertaisia, on edesmenneen Carolinen sisaren Karenin tyttären nimi niin ikään Caroline (näyttelijä Linsey Godfrey).

MTV.fin leikkimielisessä äänestyksessä lukijat pääsivät äänestämään, kuka Ridgen vaimoista on ollut paras miehelle. Äänestyksen voitti ylivoimaisesti sarjassa sen alusta asti mukana ollut nainen, Brooke! Brookea näyttelee Katherine Kelly Lang ja Brooke keräsi äänestyksessä huimat 57,81 prosenttia äänistä! Äänestykseen tuli yhteensä lähest tuhat ääntä ja Brooke kruunattiin Ridgen ainoaksi oikeaksi huimalla lähes 600 äänen potilla.

Toiseksi eniten ääniä nappasi Caroline Spencer Forrester (198 ääntä) ja pronssille ylsi 185 äänellä Taylor Hayes. Ikävä kyllä Ridgen kanssa tällä hetkellä naimisissa oleva Caroline Spencer sai vähiten ääniä (33 kpl).

Lue lisää Ridgen liitoista ja käänteistä täällä.


Lue myös:

    Uusimmat