Moto3:n mestaruus Suomeen! Aki Ajon talli lähellä voittaa kaikki mestaruudet

Aiemmin tällä kaudella Moto2-luokan tallien maailmanmestaruuden varmistanut Red Bull KTM Ajo varmisti Emilia-Romagnan GP:ssä nyt myös Moto3-luokan tallien mestaruuden.

Tallipäällikkö Aki Ajon KTM-tallin kausi molemmissa ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan pikkuluokissa on ollut yhtä juhlaa. Juhlat jatkuivat Misanon radalla, kun tallin molemmat kuljettajat ylsivät palkintopallille, mikä riitti varmistamaan Moto3-luokan tallien mestaruuden.

MAINOS

MotoGP-kausi C Moressa!

Emilia-Romagnan GP:n lähetykset 23.10. - 24.10.
Su: Osakilpailut Moto3 klo 11.45, Moto2 klo 13.05, MotoGP klo 14.40

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C More Maxilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Hämeenlinnalaisen Ajon talli on varmistanut nyt molemmat tallimestaruudet ja Moto2:ssa kuljettajien mestaruus on varmuudella tulossa Ajon KTM-tallille, sillä Remy Gardner ja Raul Fernandez johtavat kuljettajien MM-sarjaa ylivoimaisesti.

Red Bull KTM Ajo oli jo tänään lähellä varmistaa myös neljännen mestaruuden, kun Moto3:n MM-kärki Pedro Acosta lähti Emilia-Romagnan kilpailuun hyvistä asetelmista. Mestaruuden varmistamiseksi Acostan olisi pitänyt voittaa kilpailu ja MM-sarjan kakkosen Dennis Foggian jäädä 12 parhaan ulkopuolelle.

Vasta 14. lähtöruudusta startannut Leopard Racingin Foggia kuitenkin onnistui tekemään upean nousun aina kilpailun voittoon Acostan ajaessa ruutulipulle kolmantena. Acostan tallikaveri Jaume Masia ajoi maaliin Foggian peesissä toisena.

Acostan ja Foggian ero MM-sarjassa on nyt 21 pistettä, kun kautta on jäljellä kaksi osakilpailua.

Lue myös:

    Uusimmat