Moto3-luokan aika-ajot San Marinossa menivät erikoiseksi kyttäilyksi – Mika Kallio ei ymmärtänyt tallien toimintaa: "Kuljettaja ei voi olla millään valmis"

Moto3-luokan aika-ajojen nopein oli japanilaiskuljettaja Tatsuki Suzuki.

San Marinon aika-ajojen loppuhetkistä tuli pannukakku, kun osa kärkikuljettajista ei ehtinyt viimeiselle aikakierrokselle ennen aika-ajojen päättymistä. Kuljettajat yrittivät hakea imuapua edellä ajavista kuljettajista eikä kukaan halunnut ajaa ensimmäisenä.

MAINOS

MotoGP-kausi C Morella!

San Marinon GP:n lähetykset 14.9.-15.9.

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

C Moren MotoGP-asiantuntija Mika Kalliolta ei herunut ymmärrystä tallien toiminnalle.

- Ihmetyttää etteivät tiimit tee erilaista taktiikkaa. Kuljettaja ei voi olla millään valmis yhdelle nopealle vedolle, jos sisäänmenokierroskin on tuollaista kyttäilyä, Kallio hämmästeli lähetyksessä.

Aika-ajojen nopein oli Tatsuki Suzuki, joka ei myöskään ehtinyt viimeiselle aikakierrokselle. Japanilaisen onneksi aika-ajojen alkuvaiheessa ajettu kierros riitti uran ensimmäiseen paalupaikkaan.

Toiseen ruutuun ylsi MM-sarjan kakkonen Aron Canet ennen Tony Arbolinoa.


Aki Ajon tallin Can Öncü mursi solisluunsa perjantain ensimmäisissä harjoituksissa eikä turkkilainen pystynyt jatkamaan kisaviikonloppua. 

Öncün korvasi hänen kaksoisveljensä Deniz Öncü, joka on ajanut tällä kaudella kaksi kilpailua Red Bull KTM Ajo -tallin väreissä villin kortin kuljettajana. Öncü oli aika-ajojen 28.

Katso Moto3-luokan aika-ajojen lopputulokset täältä (motogp.com).

Lue myös:

    Uusimmat