Morsianehdokkaat avautuvat tyytymättömyydestään maajussi-Joonakseen: "Ei paljon tee mieli lähteä treffeille"

Maajussi-Joonaksen puolisoehdokkaat Sofia ja Sussi eivät ole tyytyväisiä.

Maajussille morsian -ohjelmassa farmiviikot jatkuvat ja neljä rakkautta etsivää maajussia pääsevät tutustumaan paremmin puolisoehdokkaisiinsa kahdenkeskisten treffipäivien aikana. 

Odotettua kahdenkeskistä aikaa pääsevät viettämään myös maajussi-Joonas ja tämän puolisoehdokas Linda. Samalla, kun selkeästi toisistaan kiinostuneet Joonas ja Linda ovat treffeillä, hoitavat muut puolisoehdokkaat Sofia ja Sussi farmilla Joonaksen heille antamaa työtehtävää. 

Päivän aikana Sofia ja Sussi myös keskustelevat keskenään siitä, etteivät he ole aivan tyytyväisiä Joonaksen toimintaan. 

– Meitä ei oteta huomioon kun ollaan ryhmässä. Hänellä (Joonaksella) on katse Lindaan koko ajan. Ja me vaan katsotaan toisiamme koko ajan, Sussi toteaa Sofialle. 

– En oikein tiedä, mitä sanoa. Olen jo luovuttanut tässä asiassa. Ja ei paljon tee mieli lähteä treffeille huomenna, Sussi jatkaa. 

Sofia puolestaan miettii, että hän koki saaneensa kahdenkeskisten treffien aikana Joonakselta tämän huomion hyvin. Mutta toisaalta hän on samoilla linjoilla Sussin kanssa. 

– Mutta kyllä se kuitenkin vähän sillä tavalla vaivaa, että sitten kun siellä on niitä muita, niin sitten ei kuitenkaan selkeästi ole sillä lailla niin kiinnostava kuin joku muu, Sofia puolestaan miettii. 

Katso yllä olevalta videolta, mitä ajatuksia maajussi-Joonaksen käytös herättää Sofiassa ja Sussissa.

Alla olevalla videolla näkyy, kuinka Sofian ja Joonaksen treffit sujuivat.

Maajussille morsian maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat