"Mörkö-Marko" Anttila lausui suomalaiskatsojia hiveleviä sanoja MM-kisojen alla

Jääkiekon MM-kisoihin Leijonien joukkueeseen nimetty Marko Anttila hiveli suomalaisia kommenteillaan Slovakian arvoturnauksen alla.

Suomi kukisti Tshekin EHT-turnauksessa isäntämaa Tshekin ja Venäjän ja taipui Ruotsille niukasti 1–2. Anttila kommentoi Venäjän NHL- ja KHL-tähtiä pursuavaa joukkuetta sikäläiselle medialle.

– Venäjän tähtien mahti on vaikuttavaa, vaikka he eivät pelanneet parasta peliään meitä vastaan, Anttila sanoi Championatin mukaan.

Anttila arvioi, että MM-kisoissa nähdään "todella vaarallinen" Venäjä. Kolossimainen hyökkääjä jakoi samalla itsevarmoja kommentteja Leijonista, jotka lähtevät kisoihin tavallista nimettömämmällä joukkueella.

– Olen varma, että meidän joukkueemme lähtee turnaukseen optimaalisessa tilassa ja pystyy pelaamaan menestyksekkäästi vastustajia vastaan. MM-kisoista tulee äärimmäisen mielenkiintoiset, Anttila povasi.

"Mörkö-Markon" lempinimellä tunnettu Anttila on ennestään pelannut kaksissa MM-kisoissa ja yksissä olympialaisissa. Slovakiassa pelattavat MM-kisat käynnistyvät tämän viikon perjantaina.

Lue myös:

    Uusimmat