Mainos

Moottoripyöräilijän unelmaohjelma, katso

Moottoripyöräpäiväkirjat-sarjaa ei kannata moottoripyöräilyä rakastavan jättää katsomatta! T.i.l.a.-ohjelmastakin tuttu Hanna Sumari johdattaa MTV3 MAXin katsojat uskomattomalle matkalle aina Saharaan saakka.

Toisella tuotantokaudella Moottoripyöräpäiväkirjat kertoo tarinaa endurosta. T.i.l.a.-ohjelmasta tuttu sisustustoimittaja ja harrikkakuski Hanna Sumari hyppää kokonaan uuteen maailmaan enduropyörän kuljettajana. Asvaltit jätetään taakse, ja edessä siintävä metsät, autiomaat, dyynit ja joenuomat!

Matkakaverina on muun muassa enduron seitsenkertainen maailmanmestari Kari Tiainen ja muita korkeantason osaajia. Hanna sen sijaan ei ole ajanut enduroa metriäkään ennen kuin kamera käy.

Matkantekoa huikeissa maisemissa

Matkaa tehdään Lopella, Afrikassa ja Portugalissa. Maisemat ovat eksoottisia ja hyvässä seurassa matkanteko on hauskaa. Hannan harjoittelun rinnalla nähdään kuinka tosiosaajat käskevät pyörää, jolla pääsee sellaisiinkin paikkoihin, minne edes jalan ei pääse. Alku oli hankalaa ja nähtäväksi jää mitä voi oppia ja kuinka nopeasti.

Kesän aikana seurataan harjoittelun edistymistä, kun Hanna ja Kari matkaavat enduropyörillä Marrakechistä Atlas-vuorten yli kohti Saharaa.

Marokossa kaksikko ajaa muun muassa Paris-Dakar pikataivalta ja kokeilee ajoa hiekkadyyneillä. Myös suolajärven maisemat tulevat tutuksi, kun matkaajat kokeilevat rajojaan.

Moottoripyöräpäiväkirjat maanantaisin kello 19.00!

MTV3 MAXin saat helposti ja nopeasti PlusTV:ltä täältä

Katso Moottoripyöräpäiväkirjat-traileri

Katsomo-video ei ole saatavilla

MTV3 MAX -kanavan saat helposti ja nopeasti PlusTV:ltä täältä

Tämän artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.