Moore vähiten kiinnostava hollywoodilainen

Fahrenheit 9/11:n ohjannut Michael Moore valittiin maanantaina Hollywoodin vähiten kiinnostavaksi henkilöksi. Elokuviin suuntautunut verkkolehti FilmThreat.com laatii vuosittain Frigid 50 -listan Hollywoodin tähdistä, jotka eivät vaikuta kiinnostavilta.

Moore pääsi listan kärkeen, sillä hän on toimittajien mielestä täynnä itseään. Toimittajat pyytävätkin häntä muistamaan, että on olemassa muitakin ihmisiä kuin hän. Lisäksi häntä kehotetaan olemaan vähemmän riidanhaluinen.

Toiseksi sijoittui näyttelijä Halle Berry, joka on Oscarin arvoisen suorituksensa elokuvassa Monster's Ball jälkeen tehnyt vähemmän arvostettuja roolisuorituksia muun muassa elokuvissa Gothika ja Catwoman.

Walt Disney -yhtiön toimitusjohtaja Michael Eisner on kolmantena. Häntä moititaan kiistelystä osakkeenomistajien kanssa, Comcastin vihamielisestä valtauksesta, julkisista riidoista Pixarin ja Miramaxin kanssa sekä joukosta huonoja elokuvia, kuten Lehmäjengi, The Alamo ja Hidalgo.

Ohjaaja M. Night Shyamalan sijoittui neljänneksi. Hänen uusinta trilleriään Kylä ja sen "yllätysloppua" pidetään paljon ennakkomainontaa huonompana. Usein yhdessä esiintyvät koomikot Ben Stiller ja Owen Wilson sijoittuivat viidenneksi. Heitä moititaan heidän lukuisista viime aikoina tekemistään keskinkertaisista massaelokuvista.

Lue myös:

    Uusimmat