Monza ilahdutti Renault-pomoa: ”Olemme edistyneet merkittävästi”

Huippunopeuksistaan tunnettu Monzan rata antoi Italian GP-viikonloppuna selvän kuvan Renault’n voimanlähteen kehittymisestä, kertoo ranskalaisvalmistajan tekninen johtaja Remi Taffin.

Renault’n moottoreilla kilpailevan Red Bull -tallin kuljettaja Daniel Ricciardo sijoittui aika-ajossa kuudenteen ruutuun 1,254 sekuntia Mercedes-tallin Lewis Hamiltonin kärkiajasta jääneenä. Kaudella 2015 parhaalla Renault-autolla eroa kärkiautoon oli 2,249 sekuntia.

MAINOS

Singaporen GP MTV Totalilla

Perjantai: Harjoitukset klo 12.55 ja 16.25
Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Singaporen GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana MTV Maxilla ja Katsomossa!

Tilaa MTV Total

- Meillä oli ongelmaton viikonloppu, joten moottorista on tarjolla selkeä kuva. Tiedämme Mercedeksen ja Ferrarin olevan kärjessä, mutta kuten kisassa näimme, niin tarvittaessa myös toisen auton ohittaminen onnistuu, Taffin kertoi Autosportille.

- Tämä korostaa sitä tosiasiaa, että olemme edistyneet merkittävästi, mutta meillä riittää vielä kurottavaa, Taffin jatkoi.

Taffin arvioi Mercedeksen tehoedun Renault’n voimanlähteeseen olevan noin kaksinkertainen Ferrarin etuun verrattuna.

- Meillä on vielä hieman matkaa Ferrariin. Mitä meillä on matkaa Mercedekseen, niin uskoisin Ferrarin olevan siinä puolivälissä. Honda kuroo meitä kiinni, mutta he ovat vielä varsin kaukana takanamme, Taffin arvioi.

Lue myös:

    Uusimmat