Montreal Canadiens selviytyi – jatkoerämaali siirsi NHL:n loppuotteluiden ratkaisua

Montreal Canadiens venytti NHL:n loppuotteluiden ratkaisua, kun joukkue voitti Tampa Bay Lightningin neljännessä finaalissa jatkoerän jälkeen maalein 3-2.

Ratkaisevan osuman iski Josh Anderson, joka vei avauserässä Montrealin myös 1-0-johtoon.

Toisessa erässä Tampan Barclay Goodrow toi vieraat tasoihin. Päätöserän puolivälissä Montrealin 21-vuotias venäläispelaaja Alexander Romanov iski Montrealin johtoon, mutta Tampa hankkiutui tasoihin Patrick Maroonin osumalla noin kuusi minuuttia ennen päätössummeria.

Jatkoerä ehti vanhentua vain noin neljä minuuttia, kun alivoiman selvittänyt Montreal iski: Cole Caufield alusti ja Anderson iski maalin kulmalta irtokiekon verkkoon.

Tampa Bay johtaa finaalisarjaa nyt voitoin 3-1. Ottelusarja jatkuu seuraavaksi Tampassa keskiviikon ja torstain välisenä yönä.