Montezemololta rankkaa Kimi-vitsailua

Ferrarin hallituksen puheenjohtaja Luca di Montezemolo laski leikkiä Kimi Räikköseen kauden aikana kohdistuneesta kritiikistä Ferrarin kauden päätösjuhlissa sunnuntaina.

Räikkönen ajoi Brasilian GP:ssä puhtaasti tallinsa ja tallikaverinsa edun mukaisesti, joten Montezemolo keksi vääntää vitsiä siitä, miksei suomalainen taistellut voitosta Felipe Massan kanssa.

- Kimi, olitko se todellakin sinä vai oliko se ystäväsi, kaksoisolentosi, joka ajoi Ferraria viimeisessä grand prix'ssa? Koska minä luulen, että sinä Kimi olit väsynyt ja annoit kaverisi ajaa, Montezemolo leukaili.

Vakavoiduttuaan Montezemolo ylisti Räikkösen panosta Ferrarin viime ja tänä vuonna voittamissa valmistajien maailmanmestaruuksissa.

- Vitsailu sikseen. Kimi on ollut maailmanmestari aina vuoden viimeiseen kisaan asti. Hän on vaikuttanut kahteen valmistajien maailmanmestaruuteemme. Hänen pisteensä olivat olennaisia. Kaikki kunnia Lewis Hamiltonille, mutta minä olen tyytyväinen kuljettajiini, jotka muodostavat maailman parhaan kaksikon, Montezemolo vakuutti.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat