Hamilton paljasti mestaruusjuoksentelunsa syyn

Lewis Hamilton juoksenteli Interlagosin radan varikkosuoralla sen jälkeen, kun oli voittanut formula ykkösten viimevuotisen maailmanmestaruuden Brasilian GP:ssä.

Nyt Hamilton on paljastanut, ettei kyseessä ollut kunniakierroksen juokseminen, vaan hän etsi isäänsä.

- Tilanne oli sekasortoinen. Kaikki olivat ihan hullaantuneita. Minulla oli kypärä päässäni enkä nähnyt isääni. Naamani edessä oli kameroita ja kaikki huusivat ja tuuppivat, Hamilton kertoi Daily Mail -lehdessä ensihetkistään MM-tittelin voittamisen jälkeen.

- Joku antoi minulle Britannian lipun ja etsin sen kulmia, jotta pystyin pitämään sitä takanani. Tuntui kuluvan ikuisuus enkä vieläkään löytänyt isääni. Ihmettelin, missä hän oli. Myöhemmin minulle selvisi, että hän oli ollut edessäni huhuilemassa minulle, mutta kaiken mielenkuohun keskellä en ollut nähnyt enkä kuullut häntä, Hamilton jatkoi.

Hamilton päätti juosta McLarenin varikkopilttuuseen etsimään isäänsä Anthonya.

- Aloin juosta varikkosuoraa pitkin päästäkseni takaisin varikkopilttuuseen, koska ajattelin hänen olevan siellä. Takaani kuului ääni, mutta kypäräni takia en kuullut kunnolla. Se ääni jatkoi minun kutsumistani ja lopulta käännyin ympäri. Se oli isäni, joka juoksi mukanani. "Onko mitään mahdollisuutta saada halausta?", hän huudahti. Yhtäkkiä koko vuoden jännitys putosi hartioiltani ja kiedoin käteni hänen ympärilleen, Hamilton kertoi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat