McLaren tylynä: Ei MM-bonusta Hamiltonille

Formula ykkösten maailmanmestaruus ei lihota McLaren-kuski Lewis Hamiltonin palkkapussia lainkaan. Asian vahvisti tallipäällikkö Ron Dennis.

- Me olemme olemassa voittaaksemme kisoja. Emme tarvitse mitään taloudellisia kannustimia. Lewisin palkka on kiinteä hänen sopimuksensa voimassaoloajan. Jotain joustoa on sen suhteen, mitä voimme tehdä sopimuksen ulkopuolella, mutta hänen palkkansa ei ole sidoksissa menestykseen, Dennis sanoi The Times -lehdelle.

Hamiltonin viisivuotinen McLaren-sopimus jatkuu kauden 2012 loppuun asti. Englantilaiskuskilla ei ole rahapulaa, sillä hänen on arvioitu tienaavan yli 10 miljoonaa euroa kaudessa.

Vaikka Hamilton jää ilman MM-bonusta, niin hän on onnistunut sopimusneuvotteluissaan siinä, että saa viedä tärkeimmät palkintopokaalinsa omiin kokoelmiinsa. Yleensä McLaren ottaa kaikki kuljettajiensa voittamat pokaalit, mutta Hamilton on vahvistanut saavansa itselleen pokaalit ensimmäisestä palkintosijoituksestaan, ensimmäisestä voitostaan, ensimmäisestä Monacon voitostaan ja ensimmäisestä maailmanmestaruudestaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat