Mainos

Moikka, Junnu – Näin toimii Juniorin Viestikeskus

Juniori.fi -sivustolla toimii viestikeskus. Täältä saat tietoa siitä, kuinka Viestikeskuksessa toimitaan.

Kaikki Viestikeskuksen kautta tulevat viestit moderoidaan, jotta sivuille ei pääse asiatonta materiaalia.

Kerro Junnulle

Kerro Junnulle sijaitsee Viestikeskuksessa, ja se on uusilla kysymyksillä ja vastauksilla päivittyvä sivusto, jonne saa lähettää mieltä askaruttavia kysymyksiä. Kysymysten julkaisussa on ennakkomoderointi, eikä ihan kaikkiin kysymyksiin vastata. Junnulle voi kysymykseen liittää myös oman kuvan, mutta se ei ole pakollista. Julkaisemme pääasiassa lasten omia kuvia, lemmikeiden kuvia vain jos viestissä mainitaan lemmikki.

Kysy juontajilta

Kysy juontajilta toimii samaan tapaan kuin Kerro Junnulle. Juontajat vastaavat vain Junioria koskeviin kysymyksiin. Ja pyrkivät vastaamaan vähintään kerran viikossa. Kaikkiin kysymyksiin ei valitettavasti ehditä vastaamaan.

Vitsit

Viestikeskuksessa voi lukea ja lähettää myös vitsejä. Vaikka lapset kertovatkin toisilleen usein aikuisten vitsejä, Juniori.fi ei valitettavasti julkaise sellaisia. Vitsiemme täytyy olla sopivia lapsille, siksi kaikkia lähetettyjä juttuja ei valitettavasti julkaista.

Viestibanneri

Juniorin etusivulla pyörii lasten lähettämiä viestejä. Viestin nettiin voi lähettää Viestikeskuksesta: Mun oma viesti nettiin. Viestejä päivitetään tulojärjestyksessä päivän mittaan. Kaikki viestit ennakkomoderoidaan.

Terkut nettiin

Terkut nettiin on palvelu, missä voi lähettää terveisiä ja onnitteluja. Terveiset julkaistaan kerran päivässä juniori.fillä, sekä osa lauantaisin televisiossa Postipäivässä. Tärkeää on muistaa laittaa terkkuun mukaan oikea päivämäärä.

Yllä olevassa kuvassa on Junioriin saapuneiden kirjeiden kuoria!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.