Moderni ja seksikäs Reign-sarja kertoo Mary Stuartin tarinan

Uusi Reign-sarja kertoo Skotlannin kuningatar Mary Stuartin uskomattoman tarinan.

AVAn kevään suuri draamasatsaus on Reign. Tammi-helmikuun vaihteessa alkava CBS:n tuottama upea ja visuaalisesti näyttävä sarja sijoittuu 1500-luvun Ranskaan ja pääosassa on nuori, tuleva kuningatar Mary Stuart.

Maryn roolia näyttelee kuvankaunis ja karismaattinen australialaisnäyttelijä Adelaide Kane. Maryn tulevaa aviomiestä ja tulevaa kuningasta Francista näyttelee brittikomistus Toty Regbo. Maryn sydämen valitulle ja Franciksen velipuolelle raamit antaa kanadalaishurmuri Torrance Coombs. Pahana kuningattarena häärii Anna ystävämme -sarjasta tuttu Megan Follows.

Pääosassa kiehtova kuningatar

Reign-sarja kertoo Skotlannin kuningatar Mary Stuartin taruakin uskomattoman tarinan kiehtovalla, modernilla ja seksikkäällä otteella. Marysta tuli kuningatar vain kuuden päivän ikäisenä isänsä Jaakko V:n kuoltua, mutta hän vietti nuoruutensa Ranskassa.

Adelaide Kane, 23, on kuvaillut roolihahmoaan itsevarmaksi, periksiantamattomaksi, ylimieliseksi ja älykkääksi. Näyttelijätär pitää esittämästään hahmosta tämän monipuolisuuden takia.

– Pidän siitä, että välillä hän tekee asioita, joista en pidä, mutta rakastan häntä silti. On tärkeää, että Mary ei ole aina miellyttävä, mutta yleisö ymmärtää silti häntä ja tuntee myötätuntoa häntä kohtaan, Kane kertoo.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja