Mainos

MM-pokaali palasina - matka jatkuu pajan kautta

Himoittu jääkiekon maailmanmestaruuspokaali on saanut pelaajilta vielä lämpimämpää huomiota kuin tasavallan presidentti Tarja Halonen. Pelaajat esittelivät Kundiksi nimeämäänsä pystiä maanantaina sadalletuhannelle suomalaiselle Helsingin Kauppatorilla.

Sen jälkeen Kundin matka onkin ollut arvoituksia täynnä.

MTV3:n 45 minuuttia-ohjelman saamien tietojen mukaan pokaali vietiin suoraan torilta hotellille, ettei se saisi enempää kolhuja. Niinpä se ei päässyt ennakko-odotusten mukaan saunaan tärveltäväksi.

Varotoimet eivät kuitenkaan auttaneet. Tiistai-iltapäivänä, kun Jääkiekkoliiton edustajat menivät hakemaan Kundia seuraavalle matkalleen, he huomasivat, että sen jalka ja kahvat olivat irronneet.

Pokaali kiidätettiin saman tien korjattavaksi. Se on tällä hetkellä edelleen pajan pöydällä osissa, mutta Jääkiekkoliitosta luvataan, että pokaali saadaan varmasti ehjänä liikkeelle.

Pokaalista ei ole kopiota

Jääkiekkoliiton puheenjohtajan Kalervo Kummolan mukaan kyseessä on alkuperäinen pokaali, eikä siitä ole edes olemassa kopiota.

Pokaalin tuleva reitti Suomen ympäri päätetään tänään Jääkiekkoliiton palaverissa. Todennäköisesti se lähtee ensimmäisenä kapteeni Mikko Koivun matkassa Turkuun.

45 minuuttia seuraa tänään Kundin koko matkan Bratislavan jäältä aina kaikkien kolhujen kautta uuteen, entistä ehompaan kuntoonsa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.