MM-finaalissa onnistunut Silja Kosonen odottaa jo innolla EM-kisoja – "Lupaa hyvää"

Silja Kosonen oli hienosti seitsemäs moukarinheiton MM-finaalissa.

Yleisurheilun MM-kisoissa moukarifinaalin seitsemänneksi sijoittunut Silja Kosonen, 19, oli tyytyväinen suoritukseensa kisan jälkeen.

Kosonen heitti moukarinsa pisimillään 70,81 metriin, mikä toi suomalaiselle seitsemännen sijan. 19-vuotias heittäjälupaus oli kisan jälkeen erittäin tyytyväinen suoritukseensa.

– Olen tosi tyytyväinen. Totta kai olisin halunnut heittää kauemmas, mutta seitsemäs sija, pistesija on kyllä tosi hyvin. Fiilis oli hyvä, eikä ollut isoja paineita. Ihan hyvä kisa, Kosonen perkaa suoritustaan.

Kososen kilpailu oli hänen omasta mielestään nousujohteinen, sillä alkukierroksilla heitto tuntui hieman takkuilevan teknisesti.

– Ainakin oli yritystä. Viides tuntui parhaimmalta, mutta kuudennella yritin vain antaa kaikkeni. Vähän ehkä tekniikkavirhettä oli alussa ja tahmeaa tekemistä, mutta loppuun parani, Kosonen summaa heittojaan.

Seuraavaksi Kososen tähtäin kääntyy kohti elokuussa kisattavia Kalevan kisoja ja Münchenin EM-kisoja. Kosonen uskoo pystyvänsä taistelemaan Münchenissä kärkisijoista yhdessä MM-finaalissa niin ikään esiintyneen Krista Tervon kanssa.

– Lupaa hyvää. Uskon, että minä ja Krista ollaan tosi kovilla. Kun tuosta lähtee nuo pohjoisamerikkalaiset, niin uskon, että olemme aika kovilla. Sielläkin täytyy sitten heittää paljon. Ei sinne lähdetä varmoina voittajina, mutta kyllähän tuo lupaa hyvää, Kosonen ennakoi.

Lue myös:

    Uusimmat