Mainos

Mittavia uudistuksia MTV3 Internetissä

MTV3 Internet avaa tänään uusia palveluja. Uusina palveluina MTV3:n sivuille ovat avautuneet mm. Suomen ensimmäinen matkailupalvelu sekä maailman tunnetuimman hakupalvelun AltaVistan puhtaasti suomalainen versio.

Matkailupalvelun merkittävin osuus on mahdollisuus varata useiden matkatoimistojen matkoja Internet-sivujen kautta. Mukana yhteistyökumppaneina ovat Funtours, Kohdematkat, Spies ja Tjäreborg. Varausmahdollisuus avautuu kesän aikana.

Matkalla-palveluun sisältyy lisäksi mm. ajankohtaisia matkakohteiden esittelyjä, MTV3:n kirjeenvaihtajien vinkkejä maailmalta, palvelun käyttäjien matkamuistoja, maailman säätiedot, matkalle lähtijän checklist sekä runsaasti linkkejä matkailupalveluihin, matkatoimistoihin ja erillisille karttasivuille.

MTV3 Internet avaa Suomen AltaVistan

MTV3 Internet avaa myös Suomen AltaVistan. Kyseessä on maailman tunnetuimman hakupalvelun ainoa puhtaasti suomalainen versio. MTV3 Internetin Suomen AltaVista kattaa kaikkien suomalaisten www-sivujen sisällöt mukaanlukien noin 2 000 suomalaista .org, .net. ja .com-päätteistä osoitetta.

Myös uusi työvoimapalvelu

Yhteistyössä ruotsalaisen Bonnier OnLine -yhtiön kanssa MTV3 Internet avaa maassamme ainutlaatuisen rekrytointipalvelun, Jobsplacen. Palvelu on toiminut Ruotsissa jo vajaan vuoden ja on kerännyt tuhansia kävijöitä - niin työnhakijoita kuin työvoimaa etsiviä yrityksiä.

Palvelu on avoin kaikille työnhakijoille ja työnantajille - toisin kuin monet muut Internetissä olevat rekrytointipalvelut. Jobsplace ei palvele vain huippuammattilaisia, vaan siellä voivat kohdata kaikenlaista työtä etsivät ja tarjoavat tahot. Yritykset voivat laittaa Jobsplacen sivuille haluamansa vapaat työpaikat. Yhtä lailla työtä etsivät voivat ilmoittautua Jobsplaceen työnhakijoiksi. Jobsplacen erikoisuuksia ovat monipuoliset hakumahdollisuudet ja sähköinen ansioluettelo.

Dell avaa suoramyynnin

Maailman johtava tietokonejärjestelmien suoramyyjä, Dell Computer Corporation, avaa tuotteidensa suoramyynnin Suomessa. Yhtiö aloittaa tuotteidensa suoramyynnin MTV3 Internetin sivuilla toukokuussa. Dell suunnittelee ja räätälöi tuotteita ja palveluita asiakkaiden vaatimusten mukaan sekä toimittaa oheislaitteita ja ohjelmistoja DellWare-ohjelmansa puitteissa. Suomessa tuotteita myy ja markkinoi Oy Dell Computer Ab.

MTV3 Internet on maamme suosituin Internet-media. MTV3 Internetin sivuilla käy päivittäin 30 000 - 50 000 kävijää. Sivuille syntyy päivittäin yli 4 000 000 hittiä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.