Tero Pitkämäki päätti uransa – katso keihäsmestarin tunteikas ilmoitus kokonaisuudessaan tästä!

Tero Pitkämäeltä iso päätös: keihäänheittoura päättyy – MTV paikalla tiedotustilaisuudessa 16:00
Tero Pitkämäeltä iso päätös: keihäänheittoura päättyy – MTV paikalla tiedotustilaisuudessa.

Tero Pitkämäki kertoi Kuortaneella maanantaina päättävänsä keihäänheittouransa. Tiedotustilaisuutta pystyi seuraamaan suorana MTV Urheilun verkkosivuilla ja MTV Uutiset Livessä

Urallaan seitsemän arvokisamitalia saavuttanut Pitkämäki, 36, ei heittänyt lainkaan kilpaa tällä kaudella. Pitkämäki loukkasi tukijalan polvensa kesäkuussa 2018, eikä ole kilpaillut tuon jälkeen.

Elokuussa Pitkämäki kertoi jäävänsä sivuun taistelusta Dohan MM-paikasta ja ilmoitti samalla tekevänsä päätöksen uran jatkosta syksymmällä. Se päivä oli käsillä maanantaina.

– Kyllä tässä on aika tyhjä olo tällä hetkellä. Se homma on tullut nyt päätökseen. Upea matka takana. Kiitos kaikille, jotka kannustivat, seurasivat ja olivat mukana. Kilpakumppanit olivat myös tärkeitä, Pitkämäki kommentoi uransa päättymistä. 

– Tätä voisi kuvailla surutyöksi, vaikka se oli minulle tiedossa, että tämä päivä tulee. Silti se tuntuu aika tyhjältä ja musertavalta. Onneksi keihäänheitto on vain urheilua, ja elämässä on aika paljon muutakin, hän lisäsi. 

Katso Tero Pitkämäen tiedotustilaisuus kokonaisuudessaan pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat