Mainos

Mitä mies haluaisi naisen tekevän?

Seksikirjailija Tracy Cox sukeltaa syvälle miehen mieleen ja kertoo, mitä mies haluaisi naisen tekevän useammin.

Miehet pitävät tuhmista jutuista

Cox kirjoittaa, että miehet pitävät erityisesti tuhmista jutuista. Se miten tuhma määritellään, riippuu miehestä. Tuhmaksi usein määritellään "pikkuisen erikoisempia juttuja", "jotain kiellettyä" tai "härskejä asioita". Ole avoin kumppanisi suhteen. Jos yhteiskunta päättää, että joku asia on omituista, sen ei välttämättä oikeasti tarvitse olla sitä. Tracy Cox kehottaa kysymään itseltään erikoisempien ehdotusten edessä seuraavia asioita: Vahingoittaako se, mitä hän haluaa, jotakuta fyysisesti tai psyykkisesti? Onko se vaarallista? Ja mistä sen jälkeen kiikastaa?

Melkein aina on kyse vaihtelusta ja sen tarpeesta. Kokeile yllättää miehesi jollain uudella. Lähde joskus ulos ilman alushousuja, jätä kengät jalkaa, katselkaa itseänne rakastellessanne peilistä. Vaihtoehtoja ja ideoita on monia. Kuunnelkaa siis toisianne. Ja jos kumpikin tietää, että parisuhteessa voi kokeilla vähän oudompiakin juttuja, voi kiusaus lähteä kokeilemaan niitä vieraisiin, olla huomattavasti pienempi, vihjaa Cox.

Miehestä on hauska harrastaa seksiä tuhmissa paikoissa

Seksi epätavallisissa tai riskialttiissa paikoissa on useimpien miehien toivelistalla, kertoo Cox. Hänen mukaansa miehet usein haaveilevat esimerkiksi seksistä autossa, sillä tämä palauttaa heidät nuoruuteen, jolloin seksi oli tuhmaa, kiellettyä – ja yksinkertaista. Autoseksissä ei ole paineita, sillä tilanpuutteen vuoksi myös asentojen määrä on hyvin rajallinen. Seksi julkisilla paikoilla, esimerkiksi julkisissa vessoissa on varmasti epähygieenistä, mutta ehkä juuri siksi siinä on jotain. "Himokasta lihaa kylmää betonia vasten", kirjoittaa Cox.

Miehestä on mukava katsella tuhmia juttuja

"Luulemme miesten riisuvan meitä koko ajan silmillään ja todellisuudessa tilanne on usein aivan päinvastainen. He lisäävät meille string-alushousut, push up-rintaliivit, piikkikorot ja kumipuvun", kirjoittaa Cox.

Miehet tekevät mielellään tuhmia juttuja

Kaikki kaipaavat vaihtelua, niin miehet kuin naisetkin. Älä siis ensimmäisenä loukkaannu, jos miehesi ehdottaa, että kokeilisitte jotain erilaista. Cox muistuttaa kuitenkin tilannetajun tärkeydestä. Kaikki riippuu ajoituksesta. "Jos sanot 'Voinko sitoa sinut?' oikealla tavalla/hetkellä/ilmeellä/äänenpainolla, se saattaa olla paras asia, jonka olemme kuulleet sitten Stockmannin alennusmyynnin. Mutta jos valitset väärän hetken, väärän äänensävyn, väärän ajankohdan, olet pilannut kaiken", Cox kirjoittaa.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Tracy Cox: Superseksiä

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.