Mitä ihmettä, laihdu kaksi kiloa viikossa syömällä pizzaa?

Moni painonpudottaja on jättänyt hiilihydraatit lautasellaan minimiin tai on vähintään siirtynyt täysjyvän kannattajaksi. Rapakon takana paljon puhuttava ihmedieetti luottaa kuitenkin resistenttiin tärkkelykseen, jota saa muun muassa perunasta ja pastasta.

Dailymail-lehden mukaan useat tutkimukset puhuvat resistentin tärkkelyksen ihmeitä tekevään voimaan painonpudotuksen apurina, sillä se ei hajoa sokereiksi ohutsuolessa, eikä imeydy ohutsuolesta elimistöön.

Resistenttiä tärkkelystä on muun muassa keitetyissä ja jäähtyneissä perunoissa, sekä leivässä – jopa paljon parjatussa valkoisessa vehnäleivässä.

Ihmedieetti kehottaa kuitenkin syömään muun muassa nuudeleita, pizzaa ja rasvaisia juustoja terveellisempien ruokien ohella päivittäin. Myös napostelu kaksi kertaa päivässä on tärkeää, joten ruokavalio tuntuu kumoavan kaikki laihdutusoppaiden perinteiset neuvot. Esimerkiksi banaanijäätelö, vanukkaat ja tumma suklaa kuuluvat lehden mukaan varteenotettaviin välipaloihin, mikäli mielii pudottaa painoaan.

Aamupalalla voi nautiskella ohukaisia mustikoilla, mysliä ja omenoita tai munakasta. Lounaaksi ja päivälliseksi voi vedellä pitsaa, thai-nuudeleita tai toisaalta terveellisempää linssikeittoa – rasvaherkkuja ei saa syödä jatkuvasti, mutta niitä on kuitenkin syötävä päivittäin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja