Mistä tiedät, että mies ei ole kiinnostunut sinusta?

Moni nainen kamppailee saman ongelman parissa. Mistä tietää, onko mies kiinnostunut vai ei? Tässä viisi merkkiä siitä, että sinun on aika jättää hänet rauhaan.

Tuttu tilanne: mies ei vastaa viesteihin eikä puheluihin, valittaa kiirettä ja keksii aina syitä välttääkseen tapaamisianne. Vaihtoehtoja on kaksi. Hän ei ole kiinnostunut sinusta ja ainoastaan kuluttaa aikaa kanssasi, mutta etsii samalla uutta seuraa. Toinen vaihtoehto on, että mies oikeasti on kiireinen, eikä yksinkertaisesti ehdi vastata sinulle. Kysymys kuuluukin: mistä tietää, onko mies kiinnostunut vai ei? Tässä viisi vinkkiä, jotka kertovat sinulle, että hän ei ole kiinnostunut sinusta.

Älä keksi hänelle tekosyitä

Miehen työ saattaa olla kiireistä, varsinkin jos hän työskentelee lain tai finanssialan parissa. Hänellä saattaa olla kovia työpaineita, jotka estävät laiskottelun päiväsaikaan. Mutta älä oleta, että hänen työnsä estäisi vastaamasta sinun kysymyksiisi, paitsi jos hänellä on siihen oikeasti hyvä syy. Jos mies ei ole erittäin ujoa tyyppiä, älä keksi hänelle tekosyitä.

Jos teillä on sovittu tapaaminen, älä stressaa

Jos et kuule hänestä muutamaan päivään, mutta olette sopineet jo seuraavan tapaamispäivän, -ajan ja -paikan, yritä rentoutua. Voi olla, että miehestä ei ole tarpeellista kommunikoida kanssasi ennen seuraavaa treffipäivää, jolloin voitte sopia missä syötte tai minkä elokuvan menette katsomaan. Jos hän ei ole ottanut yhteyttä treffipäivän iltapäivään mennessä etkä edelleenkään tiedä, missä teidän tulisi tavata, voit lähettää hänelle tekstiviestin tai soittaa.

Luota vaistoihisi

Kuten kirjailija Adrian Colesberry on todennut, mies ei aina ole kiinnostunut sinusta, vaikka hän kommunikoisi kanssasi usein. Hän saattaa pitää välejä yllä vain seksin takia. Hän saattaa samalla kertaa viestitellä viidelle muullekin tytölle. Luota siis omiin vaistoihisi kun pohdit, onko hän sinusta kiinnostunut. Jos sinusta tuntuu, että mies keksii aina tekosyitä, hän luultavasti tekee niin.

Jos et ole varma, kysy!

Jos et vieläkään tiedä, missä vaiheessa suhteenne on menossa, kysy sitä mieheltä rehellisesti. Älä ota aihetta puheeksi vihaisena tai itkuisena. Voit vain yksinkertaisesti tiedustella syytä, miksi mies ei enää vastaa sähköpostiviesteihisi yhtä usein kuin ennen. Tämä on helpoin ja tehokkain tapa saada vastauksia kysymyksiisi.

Muista, että kukaan ei ole koskaan liian kiireinen

Jos mies on kiinnostunut tytöstä, hän tekee parhaansa lähettääkseen tälle siitä merkkejä, vaikka olisi kuinka kiireinen. Jos mies istuu kokouksessa koko päivän, hän ei tietenkään voi vastata tekstiviesteihin tai sähköpostiviesteihin saman tien. Mutta kukaan ei ole koskaan liian kiireinen lähettääkseen edes yhtä tekstiviestiä jossakin vaiheessa päivää. Jos mies ei näe edes sen verran vaivaa, se on selvä merkki siitä, että hän ei ole kiinnostunut.

MTV3/Helmi

Lähde: MarieClaire.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja