Missi-Anni poikaystävineen Vapun ja Jennin tentissä

11.3.2011 perjantaina Korkojen kera -ohjelmassa nähdään viime lauantaina lehdistön ihannetytöksi kruunattu Miss Suomi -finalisti Anni Uusivirta.

Onko harmitus siitä että missikruunua ei laskettukaan Annin kutreille laskenut perjantaihin mennessä? Anni tulee ohjelmaan miesystävänsä Mohammed Khlaidin kanssa.

Mukana myös perjantaina ensi-iltansa saavan Sovinto-elokuvan palkittu näyttelijä Outi Mäenpää sekä Nightwish-yhtyeestä tuttu Tuomas Holopainen.

Kike Elomaa ja Juha Mieto ottavat vastaan haasteen katusoitosta. Valmentajana nähdään katusoittaja ja X Factor voittaja Elias Hämäläinen.

Hynysen parta -special!

Lisäksi Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja Jouni Hynysen faneilla on jännä paikka, sillä Hynynen kohtaa itsensä Heikkisen ja kuuluisa parta on toki puheenaiheena.

Hynysen parta on ollut yksi viime viikkojen puheenaiheista, sillä mies lupasi ajaa partansa pois jos suomen mieshiihtäjä saa kultaa MM-kisoista. Partaa Hynynen on ehtinyt kasvattaa jo kymmenen vuotta vuoden 2001 Lahden skandaalikisoista lähtien.

Ajaako Hynynen partansa todella pois? Ajaako mies sen itse? Mitä mieltä Heikkinen on vedosta? Jos parta ajetaan, niin kuka saa partakarvat?

KORKOJEN KERAperjantaisin MTV3-kanavalla klo 20.00 jaAVAllaklo 22.00

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja