Missä olet Harmony? 7-vuotias tyttö katosi lokakuussa 2019 – poliisi sai tiedon vasta nyt

Harmony, 7, hävisi lokakuussa 2019. Viranomaiset saivat ilmoituksen katoamisesta vasta tällä viikolla.

New Hampshiren Manchesterista kotoisin oleva Montgomeryn perhe on etsinyt vastauksia jo yli 2 vuotta perheen 7-vuotiaan Harmonyn katoamiseen.

Viranomaisten mukaan olosuhteet, joissa Harmony on kadonnut, ovat huolestuttavat, ja niitä ytitetään tutkia tällä hetkellä perusteellisesti.

Poliisi haluaa tietää, mitä kahden vuoden aikana on tapahtunut

Poliisin mukaan Harmony nähtiin viimeistä kertaa elossa kotona Manchesterissa. Tällöin poliisi kutsuttiin käymään perheen kotona.

Mutta miksi poliisi alkaa tutkia tytön katoamista tosissaan vasta nyt? Siihen asiaa tutkiva Allen D. Aldenberg Manchesterin poliisista toteaa tyhjentävästi.

– Emme voi tutkia asioita, jos niitä ei tuoda tietoomme. Kun tämä tuotiin, otimme sen hoitaaksemme, Aldenberg kertoo medialle.

Aldenbergin mukaan viranomaiset ovat olleet yhteydessä viime aikoina tiiviisti Harmonyn perheen kanssa, mutta hänen katoamiseensa liittyy edelleen paljon aukkoja kahden vuoden ajalta.

Se, miksi Harmonyn katoamisesta ilmoitettiin poliisille vasta nyt, on edelleen epäselvää.

Poliisi pyytääkin ihmisiä kertomaan, jos he tietävät edes pieniä vihjeitä siitä, mitä Harmonylle on tapahtunut ja missä hän voisi olla.

Manchesterissa myös muita erikoisia katoamistapauksia

Harmony Montgomery ei ole ainoa lapsi, joka on kadonnut Manchesterin alueella viime aikoina, ja tullut ilmoitetuksi poliisille vasta pitkän ajan kuluttua.

Saman kohtalon koki kuusivuotias Elijah Lewis, joka katosi Manchesterissa yllättäen viime vuoden huhtikuussa, mutta hänet ilmoitettiin kadonneeksi vasta lokakuussa.

Lewisin jäänteet löydettiin myöhemmin äidin poikaystävän takapihalla sijainneesta lammesta. Lewisin vanhemmat ovat edelleen vangittuna murhasta epäiltyinä.

Video: KameraOne.

Lue myös:

    Uusimmat