Miss Suomi paljastaa miksi Martina häntä haukkui

Noora Hautakangas kertoi radiohaastattelussa mitä Argentiinassa todella tapahtui.

Miss Suomi Noora Hautakangas oli muiden julkkisten kanssa viime vuonna Pelkokerroin-ohjelman kuvauksissa Argentiinassa, kun hänen ja Martina Aitolehden välille tuli riitaa. Martina haukkui illanvieton yhteydessä muun muassa Nooran ulkonäön. Noora kertoi lauantaina Radio Novan haastattelussa, miten kaikki oikein meni.

– Olin aika monttu auki. Olisiko ollut toinen päivä, kun lähdimme syömään koko tuotantoporukan kanssa. Martina keskusteli toisen henkilön kanssa kauneuskilpailusta ja huomasin, että keskustelu alkaa kääntymään minuun päin.

– Olin vaan, että nyt ei kestä enää. Olin sanomassa hänelle takaisin, mutta nielaisin. Lähdin pöydästä pois ja tuotantojengi juoksi perässäni ulos sanoen, että älä välitä, johon Martina huusi pöydästä eikö se enempää kestä. Menin takaisin ja halusin olla hänen yläpuolellaan tässä asiassa. Hän jatkoi vielä hetken aikaa, mutta tuotantojengi antoi ymmärtää, että nyt olisi aika lopettaa. Sitten lähdimme jatkamaan iltaa ilman Martinaa.

Seuraavana päivänä Martina halusi kovasti selvittää asiaa, mutta hän käänsi asian niin, että minä olen haukkunut häntä.

– En tiedä mikä häneen meni, koska hän alkoi ilman mitään syytä haukkua ja nimittelemään minua. Ehkä hän oli ottanut yhden jäävesilasin liikaa.

– En tiedä olisiko syynä se, että hän on käsittääkseni yrittänyt tuoda itseään esille kauneuskilpailuissa, mutta ei ole menestynyt niissä. En tiedä haluaako hän vaan pistää muita alta lipan, se asia on vielä selvittämättä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat