Miss Suomi Alina Voronkova toivoo seuraajaltaan yksinkertaisia asioita: "Omalla persoonalla ja avoimuudella pääsee jo aika pitkälle"

1:01:52
Miss Suomi -semifinalistit julkistetaan.

Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova kertoi MTV Uutisten haastattelussa, millaisen Miss Suomen hän toivoisi tulevalle vuodelle.

Hallitseva Miss Suomi, Alina Voronkova, kertoi MTV Uutisten haastattelussa, millaisia ominaisuuksia hän toivoisi seuraajaltaan löytyvän. Erityisen paljon Voronkova painottaa karisman merkitystä.

– Jos minä saisin päättää kokonaan, että kuka saa kruunun, niin totta kai se persoona on se, joka vangitsee, hän totesi.

Voronkovan mielestä on tärkeää, että Miss Suomi ei esitä roolia, eikä nosta itseään muiden yläpuolelle.

– Aika tällaisia helppoja asioita.

– Omalla persoonalla ja avoimuudella pääsee jo aika pitkälle, hän toteaa.

Voronkova kertoi haastattelussa olevansa hyvin tyytyväinen missuvuoteensa. Vuosi on vaatinut häneltä valtavasti työtä ja uhrauksia, mutta kokemus on ollut hänen mukaansa vaivan arvoinen.

– Tämä vaatii hyvin paljon. Minäkin olen esimerkiksi jättänyt toisen työni silloin, kun minut kruunattiin. Minulla oli myös muutto Helsinkiin.

– Tämä on ollut ikimuistoinen vuosi ja antanut avaimia juuri niihin oviin, mihin olin toivonut. Olen koittanut olla aktiivinen ja erilaisissa projekteissa mukana, hän kuvaa.

21 naista kilpailee jälleen Suomen kauneimman naisen tittelistä. Semifinalistit julkistettiin tiistaina 21. toukokuuta Vantaan Villa Grandessa. 

Uusi Miss Suomi kruunataan syksyllä 2019, jolloin hallitseva missi Alina Voronkova luopuu kruunustaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja