Minnesota-luotsi jatkoi Mikael Granlundin tehottomuuden parjaamista – ”Jos minulla vain olisi taikanappi”

3:58
Minnesota-luotsi Bruce Boudreu on huolestunut Mikael Granlundin maalittomuudesta.

Mikael Granlundin maalittomuus ja muiden Minnesota Wild -tähtien heikot peliesitykset huolestuttavat joukkueen päävalmentajaa Bruce Boudreauta.

Upeasti kautensa aloittanut Granlund on kamppailut viime kuukausina suurien maalinteko-ongelmien kanssa. Viimeisten kuukausien aikana Granlund on onnistunut heiluttamaan maaliverkkoja vain kahdesti.

Vaikka maalittomuudesta huolimatta Granlundin tehotahti on ollut tasaista, on Minnesota-luotsi Boudreau erittäin huolestunut tähtipelaajansa nykyvireestä. 

– Viimeisen kahden kauden ajan hän oli yksi parhaista. Minä pidin häntä liigan kymmenen parhaan pelaajan joukossa, mutta nyt hän on tehnyt vain kaksi maalia 38 ottelussa. En voi vain hiipiä hänen selkänsä taakse tai hengittää hänen niskaansa ja sanoa, että lauo sitä kiekkoa. Hän on tarpeeksi viisas pelaaja, Boudreau sanoo Minnesota Wildin haastattelussa.

Granlundin ohella myös muiden Minnesota-tähtien peliesitykset ovat takkuilleet viime otteluiden ajan. Tiukasti pudotuspelipaikasta taisteleva Minnesota on ajautunut neljän ottelun tappioputkeen. Boudreau tekee kaikkensa, jotta osa pelaajista löytäisi jälleen pelivireensä.

– Osa jätkistä on vain kuoria niistä pelaajista, jotka olen tuntenut kahden ja puolen vuoden ajan. Jos minulla vain olisi taikanappi, jolla saisin heidät pelaamaan. Minä voin vain rakentaa pelisysteemimme, mutta lopulta se on kiinni heistä, Boudreau toteaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja