Mainos

Ministeri Mönkäre Internetissä uusiutuvista energiamuodoista

Kauppa- ja teollisuusministeri Sinikka Mönkäre haastaa kansalaiset keskustelemaan kanssaan uusiutuvista energiamuodoista tiistaina 13.11.2001 klo 11-12. Ministeri Mönkäre on tällöin oman päätteensä äärellä keskustelemassa aiheesta "Uusiutuvien energiamuotojen hyödyntäminen Suomessa".

Kansalaiset voivat ottaa kantaa eli kysyä ja esittää näkemyksiään puun, hakkuujätteen, tuulivoiman, turpeen ja veden käytöstä suomalaisessa energiataloudessa. Reaaliaikainen online-keskustelu käydään Internet-osoitteessa http://online.otakantaa.fi.

Keskusteluun voi jo etukäteen lähettää kysymyksiä ja testata yhteyksien toimivuutta osoitteessa http://otakantaa.fi. Keskustelu ja osallistumislomake löytyvät tästä osoitteesta valikosta "online-keskustelu". Keskustelua voi käydä nimimerkillä. Keskustelut taltioidaan ja niistä toimitetaan kooste energia-asioita valmistelevien virkamiesten käyttöön.

Valtionhallinnon Otakantaa.fi -keskustelufoorumia isännöi marraskuun ajan kauppa- ja teollisuusministeriö. Alueiden kehitys ja elinkeinotuet sekä valtion omistajapolitiikka ovat uusiutuvien energiamuotojen lisäksi olleet KTM:n keskusteluaiheita keskustelufoorumin jatkuvassa keskustelussa. Ministeri Kimmo Sasi keskustelee kansalaisten kanssa Internetissä tiistaina 27.11.2001 klo 11.30-12.30. Sasin keskusteluaiheista kerrotaan lisää myöhemmin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.