Mainos

Ministereitä voi nyt tentata myös Facebookissa

Poliitikkoja pääsee nyt tenttaamaan myös Facebookissa, jossa esimerkiksi kokoomuksen ministerit vastaavat kevään ajan kansalaisten kysymyksiin reaaliaikaisesti.

- Puolueet eivät ole aiemmin järjestäneet tällaisia reaaliaikaisia keskusteluja Facebookissa, kertoo kokoomuksen viestintäpäällikkö Jenni Haukio.

Ensimmäinen kyselytunti järjestettiin kokoomuksen Facebook-sivuilla tänään aamupäivällä, jolloin kysymyksiin vastaamassa oli viestintäministeri Suvi Lindén.

Kysymyksiä esittämään pääsi 50 nopeinta, mutta aivan niin suurta määrää kiinnostuneita ei ensimmäinen kyselytunti kerännyt.

Keskustelua käytiin silti melko vilkkaasti ja kysymykset pysyivät tiukalla asialinjalla. Lindéniltä tentattiin muun muassa Ylen rahoitusjärjestelmästä ja tietojärjestelmähankkeista.

Kyselytunnin aikana Lindén arvioi myös sosiaalisen median soveltuvuutta vaalityöhön. Hänen mukaansa Facebook soveltuu vaalityöhön erinomaisesti, sillä se on hyvä ja luonteva tapa vaihtaa ajatuksia reaaliajassa

- Sosiaalisen median vahvuus on paikasta riippumattomuus. Kaikki halukkaat voivat osallistua, Lind+en totesi keskustelussa.

Seuraava Kokoomuksen kyselytunti Facebookissa järjestetään 18. helmikuuta klo 16.00, jolloin kysymyksiin vastaamassa on kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Jyrki Katainen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.