Millainen on unelmiesi puutarha? Kerro ja voita!

Kevät tekee tuloaan ja puutarhatyöt alkavat olla jälleen ajankohtaisia. Sen kunniaksi kysymmekin, millainen on sinun mielestäsi se kaikkein kaunein puutarha? Vastaajien kesken arvomme ihania puutarhakirjoja!

Onko kaikkein kaunein puutarha mielestäsi vanhanaikainen ja romanttinen, hieman villiintynyt, vai kenties seesteinen, puroilla ja kivillä koristeltu japanilaistyylinen? Saako ihanin puutarha olla vähän rempallaan vai täytyykö kaiken olla tiptop?

Millaista on kauneimman puutarhan kasvillisuus? Onko puutarha täynnä väriloistoa vai syntyykö kauneus hillityistä ja neutraaleista sävyistä? Sijaitseeko ihanteellinen puutarha metsän laidassa vai meren rannalla tai ehkä parvekkeella tai verannalla? Onko upein puutarha sittenkin hyötypuutarha, jossa kasvaa mitä ihanimpia yrttejä, tomaatteja ja ehkä perunaakin?

Millainen on unelmien puutarhan tunnelma ja millaiseen ajanviettoon se on tarkoitettu?

Entä toteutitko itse unelmiesi puutarhan tai vain osan siitä? Mikä on pihasi ylpeyden aihe – oletko onnistunut saamaan haastavat kasvit menestymään tai pitämään maan hyvinvoivana vuosi toisensa jälkeen? Voit lähettää kuvan onnistumisestasi!

Vastaa alla olevalla lomakkeella ja olet mukana seuraavien kirjojen arvonnassa: Sonja Lumpeen Sonjan yrttitarha (Tammi) sekä Paula Ritanen-Närhen Puutarhapäiväkirja (Otava) ja Suomalainen puutarhakirja (Otava). Palkintojen arvot ovat noin 10-32 euroa. Kysely on päättynyt.

Säännöt

Puutarhasta täydennystä jääkaappiin

Mihin kaikkiin vaivoihin lääkekasvit voivat auttaa? Huomenta Suomi vieraili Kumpulan lääkekasvimaalla keväällä 2015. 

Lue myös:

    Uusimmat