Mainos

Millainen koru sopii pukin konttiin?

Mitkä ovat joulun suosituimmat korulahjat? Mitä miehelle voi ostaa kalvosinnappien lisäksi? Ja kuinka pienille lapsille kannattaa hankkia joululahjaksi koruja?

Jouluna annetaan paljon korulahjoja, jotka ovat suosittuja suomalaisten lahjalistoilla.

– Koru on tyypillinen lahjaesine. Monesti se koetaan hieman arvokkaampana ja juhlavampana, joten se sopii hyvin lahjaksi, kertoo Kalevala Korun myynti- ja markkinointijohtaja Riitta Huuhtanen.

Joulu on korulahjojen merkittävä sesonki, sillä lähes kolmannes Kalevala Korun myynnistä tulee joulumyynnistä. Koruja pyytävät joululahjaksi yleensä äidit ja tyttäret, mutta tänä päivänä myös yhä enemmän miehet.

Huuhtanen neuvoo, että apua koruostoksille saa helposti alan liikkeistä, joissa ammattitaitoiset myyjät tuntevat materiaalin. Myös nettisivuilta kannattaa etsiä lahjavinkkejä, sillä niiltä voi tarkistaa etukäteen tuotetiedot ja hinnan.

Hyviä lahjavinkkejä

– Jos lahjan antaja ei tunne hyvin lahjan saajaa, silloin hyvä vinkki on hankkia koru, jossa ei tarvitse valita kokoa tai väriä. Esimerkiksi kaulakoru hopeasta tai kullasta on turvallinen valinta, Huuhtanen neuvoo.

Joulun varmimpia lahjoja on klassiset korut, jotka pitävät yhä pintansa. Viime jouluna hopea yhdistettynä nahkaan tai juhlavaan kangasnauhaan oli erittäin suosittu materiaali, ja se on edelleen trendikäs.

Suosikkikorulahja Kalevala Korun valikoimasta oli viime jouluna Kielo-korusarja. Hyvä lahjaidea miehille on Torin vasara -sarja.

– Miehille esimerkiksi solmion pidikkeet ja kalvosinnapit ovat turvallisia ja totuttuja vaihtoehtoja, mutta myös sormukset, kaulakorut ja kellot ovat hyviä joululahjoja, Huuhtanen sanoo.

Hän muistuttaa, että myös perheen pienimmille voi hankkia lahjaksi koruja.

– Mitä pienemmälle lapselle koru ostetaan, sitä tärkeämmäksi nousee laatu ja kestävyys. Ketjujen pitää olla kestäviä ja materiaalien tulee olla laadukkaita. Kulta ja hopea ovat puhtaita jalometalleja, joten ne eivät aiheuta ongelmia, vaikka koru joutuisi suuhunkin.

Kuvat: Kalevala Koru

Lähde: www.deski.fi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.