Millainen ketjukaveri Kaapo Kakko on? Leijonat-hyökkääjä mainitsee erityisen taidon – "Kiekkoa kuumalle miehelle"

Leijonien hyökkääjät Harri Pesonen ja Sakari Manninen ovat päässeet seuraamaan läheltä Kaapo Kakon dominoivaa menoa jääkiekon MM-kisoissa Slovakia Kosicessa. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Yhdysvallat-Suomi maanantaina 13.5. klo 17.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Pesonen, Manninen ja Kakko ovat muodostaneet hyökkäyskolmikon Leijonien kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Kakko on ollut trion – ja koko turnauksen – keihäänkärki viidellä osumallaan.

Kaikki MM-otteluja seuranneet ovat huomanneet 18-vuotiaan hyökkääjän taituruuden. Pesonen ja Manninen avasivat MTV Urheilulle NHL-varauksen kesällä saavan Kakon loistokkuuden taustoja ja sitä, millainen ketjukaveri nuorukainen on. 

– Hän ottaa sen, mitä vastustaja antaa hänelle. Jos hän näkee, että hänellä on paikka mennä jostain, leikata keskelle tai tehdä joku pyörähdys, hän osaa hyvin käyttää sitä tilaa hyödykseen. Yritän voittaa kiekkoa ja katsota sitten, missä Kaapo on, jotta saadaan kiekkoa kuumalle miehelle, vielä turnauksessa tehoitta oleva Pesonen kommentoi. 

Manninen on napannut syöttöpisteen kahteen Kakon osumista. 

– Hän on todella hyvä suojaamaan ja pitämään kiekkoa, harhauttamaan ja on röyhkeä ajamaan maalille ja tekemään maaleja. On kyllä huikea pelaaja, Manninen toteaa ja huomauttaa, etteivät NHL-odotukset ole vaikuttaneet mitenkään Kakon tekemiseen MM-kisoissa.  

Mannisen ja Pesosen lisäksi myös puolustaja Henri Jokiharju kertoi näkemyksiään Kakosta Leijonien sunnuntaitreenien jälkeen (videot alla). 




Lue myös:

    Uusimmat