Miljoonia myynyt Sunrise Avenue jättikeikalle Helsingin Jäähalliin

Hittiyhtye Sunrise Avenue esiintyy Helsingin Jäähallissa ensi vuoden maaliskuussa.

Virallisessa tiedotteessa kerrotaan, että luvassa on jättimäinen 40 hengen Wonderland Orchestra -orkesterikokoonpanolla toteutettava show. Edellisen kerran yhtye esiintyi loppuunmyydylle jäähallille viime toukokuussa. 

– Me ollaan tehty rokkirundien lisäksi akustisia keikkoja, Big Band -kiertueita ja jopa esiinnytty sinfoniaorkesterin kanssa. Nyt me yhdistetään parhaat puolet noista kaikista ja rakennetaan niistä kunnon show. Biisit tulevat olemaan omiamme, mutta versiot svengaavampia ja elokuvallisempia kuin ennen, yhtyeen keulahahmo Samu Haber kuvailee tiedotteessa.

Kyseinen konsertti on ainoa Suomessa nähtävä keikka orkesterikokoonpanolla, sillä bändi jatkaa suoraan 10 kaupungin Euroopan-kiertueelleen. 

Yhtye on erittäin suosittu saksankielisillä alueilla. Esimerkiksi yhtyeen vuonna 2014 julkaistu kokoelmalevy myi Saksassa tuplaplatinaa eli lähes 400 000 kappaletta. Sunrise Avenue oli vuoden 2014 kolmanneksi myydyin englanninkielinen artisti Saksassa, edelle ylsivät vain Coldplay ja Pink Floyd.

Sunrise Avenue on myynyt yli kaksi miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti.

Lue myös:

    Uusimmat