Miksi Ferrari romahti viikossa Mersun kyydistä? Tallipomolta suora selitys

Kotiradallaan Monzassa pahasti Mercedeksen vauhdista jäänyt Ferrari joutui tyytymään kolmanteen ja viidenteen sijaan pahimman kilpailijan juhliessa kaksoisvoittoa.

Ylivoimaisen aika-ajon jälkeen paalupaikalta kisaa lähtenyt Lewis Hamilton ajoi helppoon voittoon ja nousi ensimmäistä kertaa kauden aikana yksin MM-sarjan kärkeen. Valtteri Bottas täydensi Mersun hyvää viikonloppua kakkossijallaan.

Sebastian Vettel jäi Ferrarilla kolmanneksi yli puolen minuutin päähän Hamiltonista. Kimi Räikkönen oli kisassa vasta viides. Italialaistiimin hyvä vauhti viikko sitten Belgian Spassa oli vain kaukainen muisto. Ferrarin tallipäälliköllä Maurizio Arrivabenella oli tähän selvä selitys.

– Tämä ei ollut, kuten Belgiassa, jossa pystyt ottamaan aikaa kiinni radan hitaissa kohdissa. Tiesimme, että kärsisimme siitä täällä, Arrivabene kertoi Sky Sports Italialle.

– Kyse ei kuitenkaan ole kiinni siitä, että tiedämme asian, vaan pitää tehdä kaikki välttääkseen sen.

– Otimme isoja askeleita eteenpäin, mutta meidän täytyy olla vahvoja jokaisella radalla, ja teemme parhaamme saavuttaaksemme sen, Arrivabene jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat