NHL-finaalin suomalaissankari Mikko Rantanen kertasi joukkueensa mustaa hetkeä: "Pystyimme hyvin nollaamaan"

Colorado-kapteeni Mikko Rantanen: Onnistuimme nollaamaan Tampan salamamaalit 2:32
MIkko Rantanen saalisti avausfinaalissa kaksi syöttöpistettä.

Colorado Avalanche kaatoi Tampa Bay Lightingin Stanley Cup -finaalien avausottelussa. Ratkaisu saatiin jatkoerässä lukemin 4–3. Denveriläisjoukkueen suomalaiskaksikko oli heti näkyvässä roolissa.

Colorado meni avauserässä jo 3–1 -johtoon Artturi Lehkosen ylivoimamaalilla. Toisessa erässä Avalanche kuitenkin jäätyi hieman, ja Lightning pääsi kahdella nopealla maalilla tasoihin.

Kaksi syöttöpistettä saalistanut Mikko Rantanen oli tyytyväinen joukkueensa tasonnostoon vaikean kakkoserän jälkeen.

– Tampa oli parempi toisessa erässä ja ansaitsi maalinsa. Pystyimme hyvin kuitenkin nollaamaan heidän salamamaalinsa, Rantanen kertaa.

Etenkin Coloradon jykevä avauserä sai hallitsevan mestarin pahasti polvilleen. Mitä kotijoukkueen vahva avaus kertoo ottelusarjan jatkon kannalta? Katso Mikko Rantasen mietteet pääkuvan videolta!

Maalittoman kolmannen periodin jälkeen Andre Burakovsky räjäytti jatkoerän alussa kotiyleisön valtavaan huutoon. Sarjan avausvoitto Coloradolle ja taisto jatkuu viikonloppuna Denverissä.