Mikko Leppilampi yllättää! Tämä esitys saa juontajan painamaan kultaista nappia: "Olen aivan liikuttunut"

9:15

Talentin kolmannessa jaksossa nähdään yllättävä hetki, kun ohjelman juontaja Mikko Leppilampi päättää painaa kultaista nappia ja päästää tanssiryhmän automaattisesti semifinaaleihin. 

Talentin kolmannessa jaksossa ohjelman juontaja Mikko Leppilampi liikuttuu tanssiryhmä MDD:n esityksestä niin, että kiirehtii painamaan tuomareiden pöydässä sijaitsevaa kultaista nappia ennen kuin tuomarit ovat ehtineet kertoa, päästävätkö ryhmän jatkoon vai ei.

– Minä tiedän, että te menette heittämällä läpi joka tapauksessa. Olen aivan liikuttunut. Teillä on niin hieno tuo teidän veljeys. Haluan, että te muistatte tämän hetken ikuisesti, Leppilampi sanoo ja painaa nappia. 

Leppilampi kehuu vuolaasti neljän nuoren miehen tanssiesitystä. MDD eli Men Don't Dance on neljän nuoren miehen katutanssiryhmä Oulusta.

Ryhmään kuuluu Jami Vähäsaari, Sampo Stevenson sekä veljekset Olli ja Leo Sukuvaara, ja he tekevät omat koreografiansa alusta loppuun saakka itse.

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.