Mike Tyson ja Evander Holyfield kohtasivat virtuaalisesti – taisto päättyi tyrmäykseen, katso video

Mike Tyson kokeilee tyttärensä hoverboardia 0:32
Videolla Mike Tyson kokeilee tyttärensä lautaa kohtalokkain seurauksin.

Huhut nyrkkeilylegendojen Mike Tysonin, 53, ja Evander Holyfieldin, 57, kolmannesta kohtaamisesta voimistuvat, kun Holyfieldin mukaan osapuolten edustajat ovat jo neuvottelupöydässä. Kaksikko on tällä välin jo mitellyt simuloidussa virtuaalisessa ottelussa.

Raskaan sarjan entiset maailmanmestarit Holyfield ja Tyson ottivat aikanaan 1990-luvulla yhteen kahdesti. Kumpikin kohtaaminen päättyi Holyfieldin voittoon, ja moni muistaa, että jälkimmäisellä kerralla Tyson hylättiin, kun tämä puraisi palan Holyfieldin korvasta.

Näytösotteluihin palaamisesta puhuneiden Tysonin ja Holyfieldin uutta kohtaamista odotellessa Boxing Fight Simulations simuloi jo legendojen kolmannen yhteenoton.

Virtuaalinen ottelu päättyi Holyfieldin tyrmäysvoittoon kahdeksannessa erässä. Holyfield sai painavia iskuja perille, ja Tyson putosi lopulta vahvasta iskusta rintaan. Koko taisto on katsottavissa Boxing Fight Simulationsin julkaisemalta videolta.

Boxing Fight Simulations on simuloinut monia muitakin otteluita, mukaan lukien kuvitteellisen Mike Tysonin ja Rocky Balboan kohtaamisen ja Tysonin sekä Deontay Wilderin yhteenoton.

Tyson päätti ammattilaisuransa vuoteen 2005, Holyfield 2011.

Lue myös:

    Uusimmat