Mike Tindall lipsautti prinssi Williamin epäimartelevan lempinimen: "Nyt olet niin isoissa ongelmissa"

Henri Alén on lounastanut prinssi Williamin kanssa: "En ole koskaan nähnyt sosiaalisesti mitään niin lahjakasta" 0:55
Henri Alén on lounastanut prinssi Williamin kanssa: "En ole koskaan nähnyt sosiaalisesti mitään niin lahjakasta"

Zara Tindall nuhteli puolisoaan Mike Tindallia tämän lipsautettua prinssi Williamin huvittavan lempinimen ex-rugbypelaaja Rob Burrow'n Seven-podcastissa.

Prinsessa Annen  tytär Zara Tindall  ja hänen puolisonsa Mike Tindall  vierailivat hiljattain rugby-veteraani Rob Burrow'n podcastin vieraina, jossa Burrow tiedusteli kuninkaalliselta pariskunnalta liikkuuko Ison-Britannian kuninkaallisten perheenjäsenten keskuudessa toistaiseksi julkisuudelta säästyneitä lempinimiä toisistaan. 

Mike Tindall teki työtä käskettyä ja lipsautti lähetyksessä vaimonsa serkun, tulevan kuninkaan prinssi Williamin  ei-niin-mairittelevan lempinimen, kertoo Mirror

– Walesin prinssin tunnemme "yhden tuopin Willyna". Hän on minulle "yhden tuopin Willy", sillä hän ei ole kovinkaan hyvä juomaan, vaikka tulee urheilulajin parista, joka on sosiaalinen tapahtuma jossa tiputellaan olut jos toinenkin hyvin usein, Mike Tindall sanaili vapaasti lähetyksessä. 

Paljastus kirvoitti niin ikään entisen rugbypelaajan Zara-vaimolta kipakan reaktion. 

– Voi luoja. Nyt olet niin isoissa ongelmissa. 

Meheviä paljastuksia muiden kuninkaallisten lempinimistä ei pariskunnalta varsinaisesti saatu, vaan Mike Tindall kertoi kuninkaallisten kutsuvan toisiaan jostain syystä usein "munchkineiksi", jotka ovat satuolentoja Ihmemaa Ozissa. Syytä tälle Tindall ei osannut kertoa.

Mike Tindall myös kiusoitteli vaimoaan sillä, että tämä saa päättää, paljastaako nimen, jolla aviomiehen nimi on tallennettu hänen puhelimeensa. 

– Hän on puhelimessani jotain muuta, jonka perässä on "kitten" (suom. kissanpentu), Zara Tindall tyytyi vastaamaan. 

Lue myös:

    Uusimmat