Mikael Gabrielin Triana-rakas on TTK-konkari – puoliso on antanut jo sisäpiirin tietoja: "Hyviä vinkkejä on tullut kyllä esimerkiksi..."

Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajat julkistettiin 1:29
Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajat ovat tässä!

Mikael Gabrielin puoliso Triana Iglesias on kilpaillut Norjan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Räppäri Mikael Gabriel näyttää tänä syksynä taitonsa Tanssii Tähtien Kanssa -parketeilla, muttei ole suinkaan perheensä ensimmäinen TTK-kokelas. Gabrielin norjalainen puoliso Triana Iglesias kilpaili nimittäin Norjan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa vuonna 2009, sijoittuen neljänneksi. 

Räppäri kertoo MTV Uutisille saaneensa puolisoltaan vinkkejä, muttei hän kuitenkaan aio ottaa rakkaaltaan tukiopetusta, vaan aikoo luottaa siinä asiassa opettajaansa Tiia Elgiin

– Hyviä vinkkejä on tullut kyllä esimerkiksi tanssikenkien käytöstä etukäteen. Ja hyvä on myös se ymmärrys siitä, että mitä se vaatii. Meilläkin on uusi perhe ja kaikkea, niin tässä pitäisi hoitaa niitäkin puolia, niin sitten ehkä tuo parempi puoleni ymmärtää, että olen aika paljon pois kotoa ja aika paljon treenaamassa. 

Elg komppaa Gabrielia todeten, että he ovat puolestaan hyvä opettaja-oppilas-pari siinäkin mielessä, että he ovat kumpikin hyvin samanlaisissa elämäntilanteissa. 

Toistaiseksi myös kaksikon henkilökemiat ovat pelanneet hyvin yhteen, vaikka aamuisin ennen kahvia ja ruuan saamista kumpikin viihtyy hiljaa omissa oloissaan. 

– Me ollaan tämmöisiä nollasta sataan menijöitä, mutta aamuisin on yleensä semmoista, ettei ihan hirveästi puhuta toisillemme, Gabriel naureskelee. 

– Mutta antaa meidän liikkeiden puhua puolestaan. Ei tanssimisessa käytetä sanoja. 

Räppäri myöntää, ettei tunne paritansseja kovinkaan hyvin, mutta oli saanut puolisoltaan vahvan vinkin siitä, mitä kannattaa sanoa, mikäli kysytään kiinnostavaa tanssia. 

– Olen niin pihalla noista tansseista, niin Triana sanoi mulle, että vastaa vaan tango. 


Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat